Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah iyilik versin Benim kızı uyuttum bir bölüm dizi izleyeyim uyuyayım derken hadi bir bölüm hadi bir bölüm daha hoop bu saati buldum şimdi de uykum kaçtı buralar baya sessizleşti bir yoklama yapayım dedim
Allah iyilik versin Benim kızı uyuttum bir bölüm dizi izleyeyim uyuyayım derken hadi bir bölüm hadi bir bölüm daha hoop bu saati buldum şimdi de uykum kaçtı buralar baya sessizleşti bir yoklama yapayım dedim
Ocakta 2 yaşını dolduruyor prensesim Daha dün gibi sanki doğumu Gebelik takibi için indirmiştim ben de burayı o zamandan beri alışkanlık oldu Sen gebe misin canım
Ocakta 2 yaşını dolduruyor prensesim Daha dün gibi sanki doğumu Gebelik takibi için indirmiştim ben de burayı o zamandan beri alışkanlık oldu Sen gebe misin canım
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥹
Evet bnm ilk gebeliğim 19 hafta 4 günlük olduk bende gebelik takibi için indirdim bugün gördüm burayı ben sadece günlük leri okuyup çıkıyordum
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥹
Evet bnm ilk gebeliğim 19 hafta 4 günlük olduk bende gebelik takibi için indirdim bugün gördüm burayı ben sadece günlük leri okuyup çıkıyordum
Ay bugün bir kaç kere girdim hiç yenileme yoktu herkesin bebeği büyüdü, herkes ikinciyi yaptı artık giremiyorlar galiba O inat huysuzluk benim kızda da var galiba yeni nesil böyle,biz annemizin bakışına dururduk benim kız aksine yapma dediğimi daha çok bir de gülerek yapıyor