Hey hey hey 🙋🏼‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Hey hey hey 🙋🏼‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 915 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Hey hey hey 🙋🏼‍♀️
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Ben bu uygulamayı gebelik takibim için indirmiştim böle bir yer olduğunu yeni keşfettim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
İyi senden naber canım ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi senden naber canım ☺️
İyidir canım senden naber😁😍
Allah iyilik versin 😊 Benim kızı uyuttum bir bölüm dizi izleyeyim uyuyayım derken hadi bir bölüm hadi bir bölüm daha hoop bu saati buldum şimdi de uykum kaçtı buralar baya sessizleşti bir yoklama yapayım dedim 😅🤭

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Allah iyilik versin 😊 Benim kızı uyuttum bir bölüm dizi izleyeyim uyuyayım derken hadi bir bölüm hadi bir bölüm daha hoop bu saati buldum şimdi de uykum kaçtı buralar baya sessizleşti bir yoklama yapayım dedim 😅

Allah iyilik versin 😊 Benim kızı uyuttum bir bölüm dizi izleyeyim uyuyayım derken hadi bir bölüm hadi bir bölüm daha hoop bu saati buldum şimdi de uykum kaçtı buralar baya sessizleşti bir yoklama yapayım dedim 😅🤭
Ne zaman doğdu kızınız ☺️

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank

Ne zaman doğdu kızınız ☺️
Ocakta 2 yaşını dolduruyor prensesim 🧿💕 Daha dün gibi sanki doğumu 🌸 Gebelik takibi için indirmiştim ben de burayı o zamandan beri alışkanlık oldu 🤭 Sen gebe misin canım

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Ocakta 2 yaşını dolduruyor prensesim 🧿💕 Daha dün gibi sanki doğumu 🌸 Gebelik takibi için indirmiştim ben de burayı o zamandan beri alışkanlık oldu 🤭 Sen gebe misin canım
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥹❤️
Evet bnm ilk gebeliğim 19 hafta 4 günlük olduk bende gebelik takibi için indirdim bugün gördüm burayı ben sadece günlük leri okuyup çıkıyordum☺️

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥹❤️
Evet bnm ilk gebeliğim 19 hafta 4 günlük olduk bende gebelik takibi için indirdim bugün gördüm burayı ben sadece günlük leri okuyup çıkıyordum☺️
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 Eskiden daha cıvıl cıvıldı buralar baya sakinledi 😊
Hazalim senin postun diye yazıyorum yoksa çok açmıyor bura beni artık iyiyim kızım çok huysuz yada inat anlayamadim
Ay bugün bir kaç kere girdim hiç yenileme yoktu herkesin bebeği büyüdü, herkes ikinciyi yaptı artık giremiyorlar galiba 🤭 O inat huysuzluk benim kızda da var galiba yeni nesil böyle,biz annemizin bakışına dururduk benim kız aksine yapma dediğimi daha çok bir de gülerek yapıyor 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar