Hey hey hey 🙋🏼‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Hey hey hey 🙋🏼‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 939 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Hey hey hey 🙋🏼‍♀️
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Allah iyilik versin 😊 Benim kızı uyuttum bir bölüm dizi izleyeyim uyuyayım derken hadi bir bölüm hadi bir bölüm daha hoop bu saati buldum şimdi de uykum kaçtı buralar baya sessizleşti bir yoklama yapayım dedim 😅🤭
Sağol canım maşallah ama çocuklu bir insanın gecesi çocuk uyuduktan sonra başlar 😁bende öyleyim çünkü daha keyifli oluyor

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 Eskiden daha cıvıl cıvıldı buralar baya sakinledi 😊

Ay bugün bir kaç kere girdim hiç yenileme yoktu herkesin bebeği büyüdü, herkes ikinciyi yaptı artık giremiyorlar galiba 🤭 O inat huysuzluk benim kızda da var galiba yeni nesil böyle,biz annemizin bakışına dururduk benim kız aksine yapma dediğimi daha çok bir de gülerek yapıyor 😅
Amin sağol inşallah az önce kontrolden geldik bir kızım olacağını öğrendim☺️🧿❤️
Ve artık onun hareketlerini hissetmeye başladım çok değişik güzel bir duygu 🥹

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Amin sağol inşallah az önce kontrolden geldik bir kızım olacağını öğrendim☺️🧿❤️
Ve artık onun hareketlerini hissetmeye başladım çok değişik güzel bir duygu 🥹
Maşallah 🥰🧿 Bunlar çok güzel şeyler ama hele bir sağlıkla doğsun kucağınıza alın böyle bir mutluluk bağlılık yok insan gözünü ayıramıyor, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲🥰 Böyle yanında uyuyor emiyor sana sarılıyor ayyhh insanın içi eriyor 🫠 Erkek anneleri bana darılmasın bilmiyorum benim tek kızım var ama kız çocuğu bir başka 😍 onun saçını taramak süslemek püslemek giydirmek 🤭

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah 🥰🧿 Bunlar çok güzel şeyler ama hele bir sağlıkla doğsun kucağınıza alın böyle bir mutluluk bağlılık yok insan gözünü ayıramıyor, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲🥰 Böyle yanında uyuyor emiyor sana sarılıyor ayyhh insanın içi eriyor 🫠 Erkek anneleri bana darılmasın bilmiyorum benim tek kızım var ama kız çocuğu bir başka 😍 onun saçını taramak süslemek püslemek giydirmek 🤭
Allahım inşallah o günleri de görmeyi nasip etsin 🥹🧿❤️

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
İyidir canım iş güç hastanede derken zaman geçiyor sen ne yapıyorsun
Biz de 20sinde anesteziye kan vereceğiz 24ünde kontrol ertesi ay 14ünde kalbine ölçüm cihazı takacaklar falan çok gerginim aslında kafa dağıtmaya çalışıyorum 😔 Senin nasıl gidiyor baya az girmeye başladın iyi misin önemli bir şey yoktur inşAllah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Biz de 20sinde anesteziye kan vereceğiz 24ünde kontrol ertesi ay 14ünde kalbine ölçüm cihazı takacaklar falan çok gerginim aslında kafa dağıtmaya çalışıyorum 😔 Senin nasıl gidiyor baya az girmeye başladın iyi misin önemli bir şey yoktur inşAllah
Ay çok geçmiş olsun canım ya benim kızda götürdüm . Doktor boyu yarım cm uzamış dedi . Bir kaç ay takip edip ona göre Ankara’ya sevk edelim dediler belki boyunun uzamasını engelleyen başka bir etken vardır dediler ay evet canım evden çalışmaya başladım o yüzden pek vakit bulamıyorum girrmeyeb

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ay çok geçmiş olsun canım ya benim kızda götürdüm . Doktor boyu yarım cm uzamış dedi . Bir kaç ay takip edip ona göre Ankara’ya sevk edelim dediler belki boyunun uzamasını engelleyen başka bir etken vardır dediler ay evet canım evden çalışmaya başladım o yüzden pek vakit bulamıyorum girrmeyeb
Ayşenur ayra kaç aylık boyu kaç cm yani normalmi kız çocukları biraz minyon olur bide büyüme hormonu na baktilarmi yani anlamadığım çocuk sagliklida doktorlarmi abartıyor onu anlayamadım benim kizimda küçüktü karnında hatta öyle bir post açmıştım hatırlarsan şimdi kızım boyuda uzun kilosuda iyi çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar