Hey hey hey 🙋🏼‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Hey hey hey 🙋🏼‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,146 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Hey hey hey 🙋🏼‍♀️
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Allah sabırlar versin 🤲 Hiç bilmiyordum valla trip günü de mi varmış 😅 Bileydim ben de dolu dolu geçen 1 sene 11 ay hatrına kızıma pasta falan kestirirdim seneye artık 😂😂
🤣🤣🤣 kız yok seneye trip falan olmasın hiçbir anne yaşamasın bunu benim fındık aşırı naz sinir ve ağlama krizlerinde gece uykusunda bile ağlıyor uyandırıyorum kucağıma alıp sakinleşsin diye şarkı söylüyorum fayda etmiyor 2 yaş sendromunun üstüne bu huyu da yeniyıl hediyesi gibi geldi zaten bazen emdiği yere kadar emse hiç kesmesem mi diyorum çünkü çoğunlukla kurtarıcım oluyor 🥵

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣 kız yok seneye trip falan olmasın hiçbir anne yaşamasın bunu benim fındık aşırı naz sinir ve ağlama krizlerinde gece uykusunda bile ağlıyor uyandırıyorum kucağıma alıp sakinleşsin diye şarkı söylüyorum fayda etmiyor 2 yaş sendromunun üstüne bu huyu da yeniyıl hediyesi gibi geldi zaten bazen emdiği yere kadar emse hiç kesmesem mi diyorum çünkü çoğunlukla kurtarıcım oluyor 🥵
Ay sorma benim kız da öyle gece uyurken durup dururken birden oturup meme diye ağlıyor 😬 Ben de çok kararsızım kesmesen sen uyuyamıyorsun ısırması cabası kessen sakinleştirmesi çok zor 🤦🏻‍♀️ Yarın öbür gün bir iş bulsam ne yapacağım diye düşünüyorum memeyle en azından uykusu açılmıyor öteki türlü gece 2de yapboz yapıyoruz 😅

Tüm sayfalar yüklendi.