Cabuk evlenince oyle olyorÖyleyim evetbazı kişiler sorunca kaç çocuğun vs var diye 3 diyince inanmaları zor oluyor
![]()

Cabuk evlenince oyle olyorÖyleyim evetbazı kişiler sorunca kaç çocuğun vs var diye 3 diyince inanmaları zor oluyor
![]()
Aynen ya geçmiyor hiç sorma bian önce kucağıma almak istiyorum rabbim inşallah nasip ederSon demler geçmek bilmez kuzum sağ saglim kucağına almayı nasip etsin insallah Rabbim![]()
Rabbim uzun ömürler versin inşallah sanada bebeginedeCabuk evlenince oyle olyorben 19 yasimda evlendim suan 21 yasindayim 6 aylik kizim var
Inşallah kuzum hayirlisi ileAynen ya geçmiyor hiç sorma bian önce kucağıma almak istiyorum rabbim inşallah nasip eder
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim uzun ömürler versin inşallah sanada bebeginede![]()
Sagolasan canim aminAynen ya geçmiyor hiç sorma bian önce kucağıma almak istiyorum rabbim inşallah nasip eder
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim uzun ömürler versin inşallah sanada bebeginede![]()
Amin kuzum saolRabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim yaşım genç olsa ne olur ruhum 60 70Kiz sana nolmus sende gencsin21 yas neki
Cocuklarin kac yasinda?Amin kuzum saol![]()
Maşallah deyin de nazar değmesinÖyleyim evetbazı kişiler sorunca kaç çocuğun vs var diye 3 diyince inanmaları zor oluyor
![]()
Biri 9 ikincisi 8Cocuklarin kac yasinda?