Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla kuzum Asel mukuslu yapmıyor ama ishali devam henüz durmadı bir türlü normale dönemdik benm öküz desen sinirimi çok bozuyor şerefsiz şuan karşıma geçmiş yotube girmiş reels video alemlerimde geziyor sinirimi bozuyor zaten aksmaa.kdsr görmüyorum uyuz oluyorum ya
Valla kuzum Asel mukuslu yapmıyor ama ishali devam henüz durmadı bir türlü normale dönemdik benm öküz desen sinirimi çok bozuyor şerefsiz şuan karşıma geçmiş yotube girmiş reels video alemlerimde geziyor sinirimi bozuyor zaten aksmaa.kdsr görmüyorum uyuz oluyorum ya
Aynen kuzum vallaha bende napiyim laren resmen dalga geçiyor benimle uyutuyorum birakip cikiyorum geri uyaniyor geri uyutuyorum geri uyaniyor 12 den beri onu uyutma cabasindayim ama nafile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah bu yemek olayı yok mu bu yemek olayı Vallahi ben de ne yapayım Lara hanımla uğraşıyorum dalga geçiyor benimle Çıldırmak üzereyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah bu yemek olayı yok mu bu yemek olayı Vallahi ben de ne yapayım Lara hanımla uğraşıyorum dalga geçiyor benimle Çıldırmak üzereyim
Bakalım ne zamanda kdsr sabredicem kuzum Allah gerçekten yardımcm olsun valla artık o kdsr baş ağrıları çekiyorum ki salı günü nöroloji randevu aldım ya o kdsr birde piskiyatriye aliyim diyorum biraz konuşmak belki iyi gelir ne bilim belki bir iki ilaç yada konuşma terapisi verir de bir nevi rahat ederim kuzum ya