Sorum var Hiç bir şey yemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Hiç bir şey yemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,816 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç bir şey yemiyor
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Diş çıkarıyor zaten bahsetmiştim kızlar ateş olmuyor daha hamd olsun ama hiç bir şey yemiyor resmen aç geziyor ben ne yapacağım
Kaç aylıktı canım benim oğlum da öyle dişten filan kaynaklı deil ama gerçekten hicbisey yemiyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor iştah açıcı yazdırdım daha bakalım inşallah fayda eder
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vallagi benim kızımda 14 aylık çöp kadar kalmış hiç bir şey yemiyor 😞 bende ne yapıcam bilmiyorum
Benim oğlum da öyle yaa niye bişey yemiyorlar bilmiyorum kahvaltıda yanıma oturtuyorum ne yersem onun ağzını veriyorum yemiyor ağzından atıyor öğlen olsun öyle akşam olsun öyle her defasında aynı şeyi yapıyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor sadece süt içiyor

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kaç aylıktı canım benim oğlum da öyle dişten filan kaynaklı deil ama gerçekten hicbisey yemiyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor iştah açıcı yazdırdım daha bakalım inşallah fayda eder

Benim oğlum da öyle yaa niye bişey yemiyorlar bilmiyorum kahvaltıda yanıma oturtuyorum ne yersem onun ağzını veriyorum yemiyor ağzından atıyor öğlen olsun öyle akşam olsun öyle her defasında aynı şeyi yapıyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor sadece süt içiyor
Benimkide aynı bir tek öğlen uykusundan uyandıktan sonra çorba yaparım bir iki kaşık onu yer başkada asla hiç kilo bile almamış 😔 ama emzirmeyi bıraktırınca yemeğe başlayacak biliyorum diğer çocuklarımda aynıydı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benimkide aynı bir tek öğlen uykusundan uyandıktan sonra çorba yaparım bir iki kaşık onu yer başkada asla hiç kilo bile almamış 😔 ama emzirmeyi bıraktırınca yemeğe başlayacak biliyorum diğer çocuklarımda aynıydı
Ben de diyorum canım emdiği için yemek yemiyor çünkü çok emiyor vermeyince de ağlıyor bu sefer mecbur ben de emzirmek zorunda kalıyorum

Hilalll

Kayıtlı Üye
rank

Kızlar bebekleriniz süte aldaniyorda ondan. Emzirmeyin birazda üstüne düşmeyin çocuklarınızın bakın sonra acıkınca iyce nasıl yerler. Benim kızımda önceleri öyleydi hicbisey yemiyor diye çok üzülürdüm emmiyordu mama içiyordu sadece mamayı vermedim acıkınca zaten kendi yemeye başladı hiç üstüne düşmüyorum artık acıkınca öyle Bi yiyor kiii😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bebekleriniz süte aldaniyorda ondan. Emzirmeyin birazda üstüne düşmeyin çocuklarınızın bakın sonra acıkınca iyce nasıl yerler. Benim kızımda önceleri öyleydi hicbisey yemiyor diye çok üzülürdüm emmiyordu mama içiyordu sadece mamayı vermedim acıkınca zaten kendi yemeye başladı hiç üstüne düşmüyorum artık acıkınca öyle Bi yiyor kiii😂
Anne sütü alıyor canım anne sütünden kesemem şimdi daha küçük

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Diş çıkarıyor zaten bahsetmiştim kızlar ateş olmuyor daha hamd olsun ama hiç bir şey yemiyor resmen aç geziyor ben ne yapacağım
Canım bizde de aynı sorun oğlum azı dişi çıkarıyor ilk on gün boyunca ishal ve iştahsızlık oluyor, Neredeyse hiçbirsey yemiyor, süt
tek içiriyorum bu süreçte canı çok yandığı için yemek yemiyor sadece süt istiyor, bir müddet sonra geçiyor canım geçmiş olsun sizede

Tüm sayfalar yüklendi.