Sorum var Hiç bir şey yemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Hiç bir şey yemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,822 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç bir şey yemiyor
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım bizde de aynı sorun oğlum azı dişi çıkarıyor ilk on gün boyunca ishal ve iştahsızlık oluyor, Neredeyse hiçbirsey yemiyor, süt
tek içiriyorum bu süreçte canı çok yandığı için yemek yemiyor sadece süt istiyor, bir müddet sonra geçiyor canım geçmiş olsun sizede
Mariyam günaydın 😘

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Diş çıkarıyor zaten bahsetmiştim kızlar ateş olmuyor daha hamd olsun ama hiç bir şey yemiyor resmen aç geziyor ben ne yapacağım
Benim kızımda öyle çok zor yediriyorum yemek vermesem aklına bile gelmez doktor vitamin ilac yazdı onuda içmiyor suyuna katıp veriyorum ne zaman isterse içer doğduğunnan beri zor yiyen çocuk lakin en azınnan o zamanlar acıktığında ağlardı şimdiyse umrunda değil

Vallagi benim kızımda 14 aylık çöp kadar kalmış hiç bir şey yemiyor 😞 bende ne yapıcam bilmiyorum
Allah yardım etsin hepimize
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaç aylıktı canım benim oğlum da öyle dişten filan kaynaklı deil ama gerçekten hicbisey yemiyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor iştah açıcı yazdırdım daha bakalım inşallah fayda eder

Benim oğlum da öyle yaa niye bişey yemiyorlar bilmiyorum kahvaltıda yanıma oturtuyorum ne yersem onun ağzını veriyorum yemiyor ağzından atıyor öğlen olsun öyle akşam olsun öyle her defasında aynı şeyi yapıyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor sadece süt içiyor
17 aylık canım benimki emmiyor bide çok ısırıyorum kestim memeyi yemeyince kahroluyorum

Kaç aylıktı canım benim oğlum da öyle dişten filan kaynaklı deil ama gerçekten hicbisey yemiyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor iştah açıcı yazdırdım daha bakalım inşallah fayda eder

Benim oğlum da öyle yaa niye bişey yemiyorlar bilmiyorum kahvaltıda yanıma oturtuyorum ne yersem onun ağzını veriyorum yemiyor ağzından atıyor öğlen olsun öyle akşam olsun öyle her defasında aynı şeyi yapıyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor sadece süt içiyor
17 aylık canım benimki emmiyor bide çok ısırıyorum kestim memeyi yemeyince kahroluyorum
Mama veriyormusun
Hayır

Amin canım amin sabah kahvaltısında zor bela bir kaç tane patates kızartması yemiş okadar
Yemeyen uyumayan çocuk çok zor hapur huzur yiyip uyuyan çocuklara imreniyorum gerçekten

Tüm sayfalar yüklendi.