Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım bizde de aynı sorun oğlum azı dişi çıkarıyor ilk on gün boyunca ishal ve iştahsızlık oluyor, Neredeyse hiçbirsey yemiyor, süt
tek içiriyorum bu süreçte canı çok yandığı için yemek yemiyor sadece süt istiyor, bir müddet sonra geçiyor canım geçmiş olsun sizede
Benim kızımda öyle çok zor yediriyorum yemek vermesem aklına bile gelmez doktor vitamin ilac yazdı onuda içmiyor suyuna katıp veriyorum ne zaman isterse içer doğduğunnan beri zor yiyen çocuk lakin en azınnan o zamanlar acıktığında ağlardı şimdiyse umrunda değil
Kaç aylıktı canım benim oğlum da öyle dişten filan kaynaklı deil ama gerçekten hicbisey yemiyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor iştah açıcı yazdırdım daha bakalım inşallah fayda eder
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim oğlum da öyle yaa niye bişey yemiyorlar bilmiyorum kahvaltıda yanıma oturtuyorum ne yersem onun ağzını veriyorum yemiyor ağzından atıyor öğlen olsun öyle akşam olsun öyle her defasında aynı şeyi yapıyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor sadece süt içiyor
Kaç aylıktı canım benim oğlum da öyle dişten filan kaynaklı deil ama gerçekten hicbisey yemiyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor iştah açıcı yazdırdım daha bakalım inşallah fayda eder
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim oğlum da öyle yaa niye bişey yemiyorlar bilmiyorum kahvaltıda yanıma oturtuyorum ne yersem onun ağzını veriyorum yemiyor ağzından atıyor öğlen olsun öyle akşam olsun öyle her defasında aynı şeyi yapıyor sadece akşama kadar meme meme diye peşimde dolanıyor sadece süt içiyor
Ya kıyamam kuzum , doktora gittin mi peki boğazın enfeksiyon kapmış olabilir,
Canım her gün üç bardak bal limon ılık su iç , yada bal limon karabiber de karıştırıp tüketebilir sin bağazinı rahatlatır