Sorum var Hiç bir şey yemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Hiç bir şey yemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,816 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç bir şey yemiyor
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
ben emzirmiyorum gün içinde bir tek ara uykusunu emerek uyuyor ama yinede yemiyor 7 kilo 800 gr ne yapmam gerekiyor bende bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kızım yürüyor ama tutunarak bırakınca biraz gidiyor sonra düşüyor ama kendi kalkmayı öğrendi
Kaç aylık 7 800 kilosu

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
14 aylık en son 1 yaş aşısına götürdüm doktor kilosu sınırda dedi hiç hiç bir şey yemiyor ki ben ne yapiyim vallahi çok üzülüyorum yaa
Zayifmis canim benim kızım on kilo

Ama benim kızda aynıydı hep ön kilo degismiyor almıyor bazen veriyor 9 za düşüyor

Ama benim kızda aynıydı hep ön kilo degismiyor almıyor bazen veriyor 9 za düşüyor
Bazen tüm gün bişey yemez bende çok sıkıntı ediyorum severdim iştahlı çocuğu malesef kızım hiç yemiyir

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Bazen tüm gün bişey yemez bende çok sıkıntı ediyorum severdim iştahlı çocuğu malesef kızım hiç yemiyir
Evet aynen bende çok hayran kalıyorum yiyen çocuğa ❤

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
@Mariya🌼 dış belirtisi hep kuzum
Oyy kıyamam ona ya inşallah ağrısız geçer canım, Ali'de altıncı ayından beri diş ağrısı çekiyor onun dişlerinin çıkması bir ayı buluyor resmen , öldürecek bu çocuk beni hiçbirsey yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor, geçen ay sağ alt çenesinde azı dişi tamamen çıktı üç aydi ağrısını çekiyordu tam düzeldi rahat bir nefes aldım dedim, şimdide sol üst çenesinde azı dişi çıkıyor daha yeni eti patladı çok canı yanıyor anne cızzz diye ağlıyor hep 😥🤦 ne yapacağımı şaşırdım artık inan sürekli hasta sürekli hastanelerdeyiz hiç gözünü açmıyor, maşallah bazı bebekler var insan imreniyor valla nasıl büyüdüklerini anlamıyorsun bile sanki ağızları var dilleri yok önüne koysan dört elle yerler ama bizimkiler ağzımızda besliyoruz da olmuyor off offf🤦🤦

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Oyy kıyamam ona ya inşallah ağrısız geçer canım, Ali'de altıncı ayından beri diş ağrısı çekiyor onun dişlerinin çıkması bir ayı buluyor resmen , öldürecek bu çocuk beni hiçbirsey yemiyor içmiyor sürekli ağlıyor, geçen ay sağ alt çenesinde azı dişi tamamen çıktı üç aydi ağrısını çekiyordu tam düzeldi rahat bir nefes aldım dedim, şimdide sol üst çenesinde azı dişi çıkıyor daha yeni eti patladı çok canı yanıyor anne cızzz diye ağlıyor hep 😥🤦 ne yapacağımı şaşırdım artık inan sürekli hasta sürekli hastanelerdeyiz hiç gözünü açmıyor, maşallah bazı bebekler var insan imreniyor valla nasıl büyüdüklerini anlamıyorsun bile sanki ağızları var dilleri yok önüne koysan dört elle yerler ama bizimkiler ağzımızda besliyoruz da olmuyor off offf🤦🤦
Oyyy kuzum ya kıyamam canları çok yanıyor mariyam çok ağrısız sıkıntısız inşallah cikarırlar canım benim sen nasılsın kuzum iyimisin

Tüm sayfalar yüklendi.