Sorum var Hiç bir şey yemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Hiç bir şey yemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,816 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç bir şey yemiyor
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ben de diyorum canım emdiği için yemek yemiyor çünkü çok emiyor vermeyince de ağlıyor bu sefer mecbur ben de emzirmek zorunda kalıyorum
Ben artık gündüz hiç emzirmiyorum ne yersem onu veriyorum yemeyince de aç bırakıyorum acikoyo bi daha ayni şeyi veriyorum mecbur yiyo🤩🤩gece de zaten üç dört kere uyanır emer uyur geri

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ben artık gündüz hiç emzirmiyorum ne yersem onu veriyorum yemeyince de aç bırakıyorum acikoyo bi daha ayni şeyi veriyorum mecbur yiyo🤩🤩gece de zaten üç dört kere uyanır emer uyur geri
Bende onu denedim kuzum ama görsen kıyametleri kopardı

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Çok ağlıyor ama kuzum ya görsen uyumuyor bu sefer
Ama bu gidişle sütten kesmen çok zor olacak canım ben öğünleri yavaş yavaş azaltiyorum bırakınca çok zorlanmiyolar ilkindede öyle yaptım iki gece ağladı hiç bişey yedirip icirmeden geri uyuttum alıştı iki günde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende onu denedim kuzum ama görsen kıyametleri kopardı
Demekki seninki emmeye çok alışmış canım benim sut azalmaya başlayınca bende azalttım vermeyi hem zaten artık büyük herşeyden yiyebiliyo o yüzden gece zor benim için geceler de uzun en azından oyaliyorum onunla yatiyo hemen

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ama bu gidişle sütten kesmen çok zor olacak canım ben öğünleri yavaş yavaş azaltiyorum bırakınca çok zorlanmiyolar ilkindede öyle yaptım iki gece ağladı hiç bişey yedirip icirmeden geri uyuttum alıştı iki günde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Demekki seninki emmeye çok alışmış canım benim sut azalmaya başlayınca bende azalttım vermeyi hem zaten artık büyük herşeyden yiyebiliyo o yüzden gece zor benim için geceler de uzun en azından oyaliyorum onunla yatiyo hemen
Ayy inşallah benimkde öyle olur alışır ya bir görsen yemiyor diye benimde istahim kapanıyor resmen 🙈

Tüm sayfalar yüklendi.