Sorum var Hiç bir şey yemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Hiç bir şey yemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,816 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç bir şey yemiyor
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ayy inşallah benimkde öyle olur alışır ya bir görsen yemiyor diye benimde istahim kapanıyor resmen 🙈
Anlıyorum seni canım çocuk bi öğünü iyi yesin razıyım yani benim büyüğü öyle kaç aydır iştah şurubu veriyorum oda işe yaramiyo sanki doktor yaşına göre kilosu düşük dedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Anlıyorum seni canım çocuk bi öğünü iyi yesin razıyım yani benim büyüğü öyle kaç aydır iştah şurubu veriyorum oda işe yaramiyo sanki doktor yaşına göre kilosu düşük dedi
Aynen yine 1 öğün tam yese doyfugunu anlasam içim yanmaz

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Ya doktor bana çok zorlamayın demişti acıkınca kendi isticek zaten demişti bazen biz büyükler nasıl istahimiz yoksa onlarda öyle demişti canı isteyince yesin zorlamayın demişti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya doktor bana çok zorlamayın demişti acıkınca kendi isticek zaten demişti bazen biz büyükler nasıl istahimiz yoksa onlarda öyle demişti canı isteyince yesin zorlamayın demişti
Demişti demiştiiii🤣🤣🤣🤭🤭🤭

Son düzenleme:

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Diş çıkarıyor zaten bahsetmiştim kızlar ateş olmuyor daha hamd olsun ama hiç bir şey yemiyor resmen aç geziyor ben ne yapacağım
Bu cocuklar hep boyle galiba. Benim cocugum da yemek istemiyor. Biz de yiyecekleirni hazirlayip odaya koyuyoruz, git gel oyunlarla vs veriyoruz. Bir de kendi yemek isteyince isler karisiyor orada.
Allah yardimcimiz olsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Demişti demiştiiii🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Doğrudur canım

Hemsirehanım❤️

Kayıtlı Üye
rank
Diş çıkarıyor zaten bahsetmiştim kızlar ateş olmuyor daha hamd olsun ama hiç bir şey yemiyor resmen aç geziyor ben ne yapacağım
Canım benimde ikizlerim 21 aylıklar bazen gerçekten akşama kadar bişey vermesem aramıyorlar. Bazen oluyor öyle.
Ben öyle zamanlarda daha sakin kalmaya ve müdahale etmemeye çalışıyorum. Bikaç gün sonra yemeye başlıyorlar

He vAlla çok üzülüyorum ya
Bende kafama çok takıp üzülünce eşim biz kocaman insanlarız bizde her zaman yemiyoruz üzülme diyor bende normal mod a geçiyorum 🥰😅😅

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Al benden de o kadar canım bide ayağım çatlak alçıda 25 gündür yatıyorum öyle çocuğuma istediğim gibi bakıp ilgilenemiyorum diş döneminde valla çok bunaldım bende kuzum
Ya hepsi üst üste gelmiş üzüldm buna ayağın da biran önce iyileşir inşallah ya kötü olmuş gerçekten zamanlaması da acil şifalar diliyorum canım çocukta etkileniyor ister istemez

Tüm sayfalar yüklendi.