Sorum var Hiç bir şey yemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Hiç bir şey yemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,816 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hiç bir şey yemiyor
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
14 aylık en son 1 yaş aşısına götürdüm doktor kilosu sınırda dedi hiç hiç bir şey yemiyor ki ben ne yapiyim vallahi çok üzülüyorum yaa
Kayra da 12 aylıkken 10 kiloydu doktor kilosu az demişti ayına göre ama kayra aşırı iştahlı bir çocuk oda ben gibi yiyor aöa alamıyor kiloyu. Annem her sabah pekmez ver daha da iştahı açılır dedi öyle yaptım en son 15 aylıkken 11,5 kiloydu. Pekmek ver canım her sabah bir tatlı kaşığı belki oda iştahını açar miniğin yada bem kayra husuzrsuz olunca tepsiyi koyuyorum salonun bir köşesine kayra oradaki yemeği 2 saatte git gel git gel yiyoe öyle de yapabilirsin. Bazen zorlamıyorum yesin diye kendi haline bırakıyorum

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kayra da 12 aylıkken 10 kiloydu doktor kilosu az demişti ayına göre ama kayra aşırı iştahlı bir çocuk oda ben gibi yiyor aöa alamıyor kiloyu. Annem her sabah pekmez ver daha da iştahı açılır dedi öyle yaptım en son 15 aylıkken 11,5 kiloydu. Pekmek ver canım her sabah bir tatlı kaşığı belki oda iştahını açar miniğin yada bem kayra husuzrsuz olunca tepsiyi koyuyorum salonun bir köşesine kayra oradaki yemeği 2 saatte git gel git gel yiyoe öyle de yapabilirsin. Bazen zorlamıyorum yesin diye kendi haline bırakıyorum
Pekmez vermeye başlicam bende arada veriyordum ama bundan sonra düzenli vericem öyle bende tabağı koyuyorum önüne makarna olur yada ne biliyim patates olur koyuyorum yiyor sonra hepsini yere atıyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Pekmez vermeye başlicam bende arada veriyordum ama bundan sonra düzenli vericem öyle bende tabağı koyuyorum önüne makarna olur yada ne biliyim patates olur koyuyorum yiyor sonra hepsini yere atıyor
Zamanla canım sen önüne koy yavaş yavaş başlar oda ama stres yapma stresin onada yansın

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.