Sorum var Hıçkırıkla tekme ayırt etme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Hıçkırıkla tekme ayırt etme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,324 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hıçkırıkla tekme ayırt etme
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar nasıl ayırt edilir
25 hafta 2 günlük
Kuzum hıçkırık için elini karnina koyunca pıt pıt diye ritmik olarak attığını hissedeceksin ve bu durum ortalama 1-2 dk sürecekt bebeğin hareket etmesinden farkı hıçkırık seri ve art arda oluyor bazı anneler anne karnındaki bebeğin hıçkırmasını kalp atışı gibi seri küçük tekmeler olarak ve karnın seğirmesi ve karnında bir yer pıt pıtatıyor olarak tanımlıyor tekmeyi ise dirsek atar gibi hissedersin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum hıçkırık için elini karnina koyunca pıt pıt diye ritmik olarak attığını hissedeceksin ve bu durum ortalama 1-2 dk sürecekt bebeğin hareket etmesinden farkı hıçkırık seri ve art arda oluyor bazı anneler anne karnındaki bebeğin hıçkırmasını kalp atışı gibi seri küçük tekmeler olarak ve karnın seğirmesi ve karnında bir yer pıt pıtatıyor olarak tanımlıyor tekmeyi ise dirsek atar gibi hissedersin
Benim oğlan da anormallik var hıçkırmaya bir başladı mı 4 5 dkk sürüyor resmen 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aynı annesi işte 😂😂 kız hastenden gelirekn artık nasıl aciktiysam annem pide almıştı Yolda gelirken 1 tane pide yedim 😂😂 bunyen daha fazla kaldıramadı açlığı
Kız bende cacık karpuz yedim arasındaki uyum mükemmel aradan 10 dakika geçti oğlan hıçkırıyor 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar