O simitten daha pahalı ona gücüm yetmez🤦🏻♀️😂😂 Simit 3 lira pide 5 😂😂
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 30 Nisan 2022 #21 Mervercan' Alıntı: O simitten daha pahalı ona gücüm yetmez Genişletmek için tıkla ... Simit 3 lira pide 5
Mervercan' Alıntı: O simitten daha pahalı ona gücüm yetmez Genişletmek için tıkla ... Simit 3 lira pide 5
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 30 Nisan 2022 #22 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Simit 3 lira pide 5 Genişletmek için tıkla ... Aradaki o 2 liraya 1 tl daha koyar 1 simit daha alırım fakirliğin zirvesinde yaşıyorum şuan
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Simit 3 lira pide 5 Genişletmek için tıkla ... Aradaki o 2 liraya 1 tl daha koyar 1 simit daha alırım fakirliğin zirvesinde yaşıyorum şuan
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 30 Nisan 2022 #23 Mervercan' Alıntı: Aradaki o 2 liraya 1 tl daha koyar 1 simit daha alırım fakirliğin zirvesinde yaşıyorum şuan Genişletmek için tıkla ... Manyak Mervem pide daha doyurucu
Mervercan' Alıntı: Aradaki o 2 liraya 1 tl daha koyar 1 simit daha alırım fakirliğin zirvesinde yaşıyorum şuan Genişletmek için tıkla ... Manyak Mervem pide daha doyurucu
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 30 Nisan 2022 #24 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Manyak Mervem pide daha doyurucu Genişletmek için tıkla ... Doğru o daha büyük demi Neyse ramazanın bitmesine ne kaldı şurda somun ekmekle devam ederim ben yoluma
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Manyak Mervem pide daha doyurucu Genişletmek için tıkla ... Doğru o daha büyük demi Neyse ramazanın bitmesine ne kaldı şurda somun ekmekle devam ederim ben yoluma
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 30 Nisan 2022 #25 Mervercan' Alıntı: Doğru o daha büyük demi Neyse ramazanın bitmesine ne kaldı şurda somun ekmekle devam ederim ben yoluma Genişletmek için tıkla ... Yanına bir de domates al ama içine koyma bir onu ısır bir onu mükemmel oluyor
Mervercan' Alıntı: Doğru o daha büyük demi Neyse ramazanın bitmesine ne kaldı şurda somun ekmekle devam ederim ben yoluma Genişletmek için tıkla ... Yanına bir de domates al ama içine koyma bir onu ısır bir onu mükemmel oluyor
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 30 Nisan 2022 #26 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yanına bir de domates al ama içine koyma bir onu ısır bir onu mükemmel oluyor Genişletmek için tıkla ... Ben onu salatalıkla yapıyorum domates akıyor ya eriniyom onu silmeye
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yanına bir de domates al ama içine koyma bir onu ısır bir onu mükemmel oluyor Genişletmek için tıkla ... Ben onu salatalıkla yapıyorum domates akıyor ya eriniyom onu silmeye
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 30 Nisan 2022 #27 Mervercan' Alıntı: Ben onu salatalıkla yapıyorum domates akıyor ya eriniyom onu silmeye Genişletmek için tıkla ... Yaa salatalık için ayriytetn tuz da lazım domates tuzsuz yesen sıkıntı yokta salatalık tuzeuz gitmiyor
Mervercan' Alıntı: Ben onu salatalıkla yapıyorum domates akıyor ya eriniyom onu silmeye Genişletmek için tıkla ... Yaa salatalık için ayriytetn tuz da lazım domates tuzsuz yesen sıkıntı yokta salatalık tuzeuz gitmiyor
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 30 Nisan 2022 #28 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yaa salatalık için ayriytetn tuz da lazım domates tuzsuz yesen sıkıntı yokta salatalık tuzeuz gitmiyor Genişletmek için tıkla ... Direk salatalığı ıslat tuzun üzerinde dönder tuza batırma ihtiyacı kalmıyor
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Yaa salatalık için ayriytetn tuz da lazım domates tuzsuz yesen sıkıntı yokta salatalık tuzeuz gitmiyor Genişletmek için tıkla ... Direk salatalığı ıslat tuzun üzerinde dönder tuza batırma ihtiyacı kalmıyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 30 Nisan 2022 #29 Mervercan' Alıntı: Direk salatalığı ıslat tuzun üzerinde dönder tuza batırma ihtiyacı kalmıyor Genişletmek için tıkla ... Hee sonra tuz yüzünden şişelim
Mervercan' Alıntı: Direk salatalığı ıslat tuzun üzerinde dönder tuza batırma ihtiyacı kalmıyor Genişletmek için tıkla ... Hee sonra tuz yüzünden şişelim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 30 Nisan 2022 #30 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hee sonra tuz yüzünden şişelim Genişletmek için tıkla ... Bir kereden bişey olmaz Standart bağımlı yapma sözü
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Hee sonra tuz yüzünden şişelim Genişletmek için tıkla ... Bir kereden bişey olmaz Standart bağımlı yapma sözü