Horlama sorunu basladi cogaldi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Horlama sorunu basladi cogaldi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,103 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Horlama sorunu basladi cogaldi
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi
Annisler ya ben onceden horlamazdim cok horlamay basladim gebelimin son 3ayindan beri nasil gecer yaa vallahi esim uyandirio uykudan hatta gece dayanamamisda sese baska odaya gecip yatmaya kalkti 😔😔😑vallahi burnum zaten tikandimi daha cok horluom
Canım benim horlama olmuyordu ama ağzımdan uyurken çok su geliyordu neden oluyordu bilmiyorum😔🤷

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Annisler ya ben onceden horlamazdim cok horlamay basladim gebelimin son 3ayindan beri nasil gecer yaa vallahi esim uyandirio uykudan hatta gece dayanamamisda sese baska odaya gecip yatmaya kalkti 😔😔😑vallahi burnum zaten tikandimi daha cok horluom
Canımsın ya çok geçmiş olsun bu erkekler de ne nazli o kadar acı ağrı kilo çek bide bunların nazını çek gitsin yatsın sende çift kişilik yatak ta rahat rahat yat üzme kendini herkeste olabilir benim oğlumda bana diyor anne ne biçim nefes alıyorsun iki kişi gibi iki yastık koy başının altına uyurken

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim horlama olmuyordu ama ağzımdan uyurken çok su geliyordu neden oluyordu bilmiyorum😔🤷
Bende de hamilelikten sonra başladı sebebini bilmiyorum ama çok şaşırdım normalde olmazdı simdi sürekli salya akmış oluyor 🤦‍♀️ doğumdan sonra geçti mi seninki ?

Tüm sayfalar yüklendi.