Evet buz gibi suyla yıkanıyorum banamısım demiyor o agrı bendede var canım saga sola dönerken göbegimin altı agrıyor az kaldı allah büyük hepimizi bir avazda kurtarsın inşHavalar cok sicak bende öyleyim gece gündüz ates basiyo gece gece buz gibi suya giriyorum oyle biraz rahatliyorum birde gece bir taraftan bir tarafima donerken agri oluyor Allah yardimcimiz olsun az kaldi hayirlisiyla kucağımıza aliriz inşallah
Bende 22+5 haftalık hamileyim ama çok kilo aldım hiç ter kokmazdim ben ama şimdi ter kokumdan ben rahatsız oluyorum sürekli banyodayim galiba banyoda dogurcam gece üstüme hiç bişey almıyorum atlet ve şortla yatıyorum yine yanıyorum yer değiştiriyorum sürekli yine sizin az kalmis doğuma ben bu yaz kocaman göbekle çok zorlancam galibaSelam arkadaşlar doğuma 18 gün kaldı yalancı hafif sancılar dışında birsey yok aşırı ateş basıyor bana ez birsey evi süpürüyorum her yerimden su akıyor resmen geceleri yatarkende aynı su gibi oluyorum günde 4 kez giriyorum dusa yinede aynı bu tarz sıkıntı yasayan var mı nedeni nedir anlamadım hormonlara yoruyorum hep
Emzirme flan daha bunalır insan haklısınHamileyken sıcagın gozunu seviyim siz bide lohusa yanmasını gorun
Hayırlısıyla dogum yapsakta rahat etsek biraz menopoza girmis gibi hissediyorum kendimi38+1 bende aynı senin gibi su ıcınde kalıyorum bugun kontorole gittim ne sancı var ne acılma 1 hafta 10 gunun var dedi doktor yanmaya devam
Sıcaklarda dogum da cok zor emzirirken hela daha cok darlanıyor insan bebiş içinde zor birsey giydiremiyorsun dogru dürüst bunalıyor oda sıcaktan bir yeri acsan üşütücek derdi zor işlerBende 23+5 haftalık hamileyim ama çok kilo aldım hiç ter kokmazdim ben ama şimdi ter kokumdan ben rahatsız oluyorum sürekli banyodayim galiba banyoda dogurcam gece üstüme hiç bişey almıyorum atlet ve şortla yatıyorum yine yanıyorum yer değiştiriyorum sürekli yine sizin az kalmis doğuma ben bu yaz kocaman göbekle çok zorlancam galiba
AminEvet buz gibi suyla yıkanıyorum banamısım demiyor o agrı bendede var canım saga sola dönerken göbegimin altı agrıyor az kaldı allah büyük hepimizi bir avazda kurtarsın inş
Bende eşime diyorum sürekli son zamanlar birse sürekli dusa kosuyorum küvette dogurursam sasırma diyeBende 23+5 haftalık hamileyim ama çok kilo aldım hiç ter kokmazdim ben ama şimdi ter kokumdan ben rahatsız oluyorum sürekli banyodayim galiba banyoda dogurcam gece üstüme hiç bişey almıyorum atlet ve şortla yatıyorum yine yanıyorum yer değiştiriyorum sürekli yine sizin az kalmis doğuma ben bu yaz kocaman göbekle çok zorlancam galiba
Valla oldu ya zaman nasıl da akıp gitti az kaldı hayırlısıyla. Aynn ya bende çok merak ediyom onu hiç sesi falan çıkmıyor nerde ne yapiyo acaba
Amin bir daha hamile kalırsam kışa denk gelir inş yazın cok zorHepimizi hayırla kurtarsın ınsallah rabbim bizde tam kaynar sıcaklara getırmıssık ya dogumları
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Emzirirken tutamıyor sıcak basıyor strese gırıyon bide gece kalkıyon yastık carsaf su gibi oluyor terinle hasta olsan cok kotu oluyor Bı omur cekıyon bide o hastalığı Allah yardımcımız olsun
Aynen cok zor canım en azından yaza toplanır taze bebekle yaz cok zor gececek bızeAmin bir daha hamile kalırsam kışa denk gelir inş yazın cok zor
Evet 40 flan derken yaz bitcek neyse seneye yaza doya doya gezeriz inş peşine hamile kalmazsakAynen cok zor canım en azından yaza toplanır taze bebekle yaz cok zor gececek bıze
Kalmak ınsallah 2 tane kafi banaEvet 40 flan derken yaz bitcek neyse seneye yaza doya doya gezeriz inş peşine hamile kalmazsak