Elhamdülillah iyiler iki çocuk evde onların başındayım bir halinizi hatirinizi soram dedimÇok şükür daha iyi teyzesi ellerinden öper senin kuzular nasıllar
Elhamdülillah iyiler iki çocuk evde onların başındayım bir halinizi hatirinizi soram dedimÇok şükür daha iyi teyzesi ellerinden öper senin kuzular nasıllar
Teşekkür ederim Karadenizli bir arkadaş göndermiş cay sağolsun çok severim cay sen nasıl okdun hamilelik nasıl gidiyor
İyi yapmışsın canım Azra egzemasi düzeldi mi biraz dahaElhamdülillah iyiler iki çocuk evde onların başındayım bir halinizi hatirinizi soram dedim
O Kadro bana uğramaz ben resmen ağlıyorum tiksinti reflü iş guc koca zaten sormaKaradeniz çayı güzeldir banada annem getiriyor birdaki çaya kadar yetiyor çay çok içilmedigi için evde hamilelik hiç sorma kuzum ya başlı basina dert şöyle hamile olduğumu hiç hissetmeden doğruyorm diyenlerin kadrosuna giremedim hiç
Kiremlere devam biraz zaman geçsin de goturecem tekrar doktoraİyi yapmışsın canım Azra egzemasi düzeldi mi biraz daha
Bende diyorum bagaltcam yeter artık valla ne zmaan dogurcam diye bekliyorum yeminle ya mafoldum resmen kocayı zaten unuttum kız yanına gidemiyorumO Kadro bana uğramaz ben resmen ağlıyorum tiksinti reflü iş guc koca zaten sorma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kiremlere devam biraz zaman geçsin de goturecem tekrar doktora
kaç aylık oldun doğum ne zamana İnsAllahBende diyorum bagaltcam yeter artık valla ne zmaan dogurcam diye bekliyorum yeminle ya mafoldum resmen kocayı zaten unuttum kız yanına gidemiyorum
Hiç sorma yaaaa Ocak ta daha cokkk yolun başındayımkaç aylık oldun doğum ne zamana İnsAllah
Ooo daha çok İnsAllah çok tiksintin olmaz ben doğum yaptım on ay oldu kızım haken tiksindigim şeyleri yiyemiyorum ben bir yılda duzeliyorumHiç sorma yaaaa Ocak ta daha cokkk yolun başındayım
Suanlik tek tiksintim eşimle temas onun dışında yemek de tiksintim yok ama zaten yiyemiyorum midem çok bulanıyor sürekli pis acı zehir gibi bir tat var ağzımda midemde beni mafediyor rabbim kısa zamanda geçer inşallah dua ediyorum vallaOoo daha çok İnsAllah çok tiksintin olmaz ben doğum yaptım on ay oldu kızım haken tiksindigim şeyleri yiyemiyorum ben bir yılda duzeliyorum
Esinmi ilginçSuanlik tek tiksintim eşimle temas onun dışında yemek de tiksintim yok ama zaten yiyemiyorum midem çok bulanıyor sürekli pis acı zehir gibi bir tat var ağzımda midemde beni mafediyor rabbim kısa zamanda geçer inşallah dua ediyorum valla