Oo Elif Hoş geldin Gözümüz yollarda kaldı neredesin senSlm canlar nasılsınız cay demliyirum oturdum yeni
Oo Elif Hoş geldin Gözümüz yollarda kaldı neredesin senSlm canlar nasılsınız cay demliyirum oturdum yeni
Hamilelik hormonlar omdandirEvet çok ilginc gerçekten bende anlamdım hiç aselde yemeklerden tiksinirdim eşim.bas taciydi şimdi bunda yemek yapa biliyorum ama eşimden uzak kaldım bende anlamdım
Tlf error yaptı galiba düzelttim amaOo Elif Hoş geldin Gözümüz yollarda kaldı neredesin sen
Galiba kuzum düzelir zamanla elbet aman duzelmesede sorun yokHamilelik hormonlar omdandir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tlf error yaptı galiba düzelttim ama
Soyle birsey var bazıları eşlerinden ya da seksten soguyormus bazıları da tam tersi daha iştahlı oluyormuş hahahaGaliba kuzum düzelir zamanla elbet aman duzelmesede sorun yok
Bende tersi olmuş demek ki kuzum aselde tam gaz doğuma kdar bunda hiç tık yok ama böylesi rahat ya boşver mide bulantısı tiksindiryie beni galibaSoyle birsey var bazıları eşlerinden ya da seksten soguyormus bazıları da tam tersi daha iştahlı oluyormuş hahaha
Olabilir canım dediğim gibi herkes te farklı etki yapıyormuş hormonlarBende tersi olmuş demek ki kuzum aselde tam gaz doğuma kdar bunda hiç tık yok ama böylesi rahat ya boşver mide bulantısı tiksindiryie beni galiba
Ayni kızım bişey yemiyor arkasında koştur kiraker yiyor şimdideİyim sn napyn
Bizide böyle etkiledi demek ki kuzumOlabilir canım dediğim gibi herkes te farklı etki yapıyormuş hormonlar