Bencede telefon allah birlir onlar yüzünden kasıyordurBu ara watsappta çok gereksiz var temizliycemm

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
KesinlikleTelefon temizligi guzeldir![]()

Bencede telefon allah birlir onlar yüzünden kasıyordurBu ara watsappta çok gereksiz var temizliycemm
KesinlikleTelefon temizligi guzeldir![]()
Keşke akıllı olup delileri avutacagima deli olsaydimda herkes beni avutsaydiDün bir temizlik yapmisim kibugün esim de beni anladi, büyük kavga arada iyi oluyormus
![]()
Bacim bazen deli olmak iyidirKeşke akıllı olup delileri avutacagima deli olsaydimda herkes beni avutsaydi
KesinlikleBacim bazen deli olmak iyidirtelefon temizligi yaptim kafam rahat
hicbirsey icin gec degildir, kafani rahatlatacak seyler icin daha fazla gec kalma
![]()
Ahahahha aynen aynen kavga bahanesiyle ne var ne yok temizle gitsinDün bir temizlik yapmisim kibugün esim de beni anladi, büyük kavga arada iyi oluyormus
![]()
Aynennn öyleGereksiz insnalarla konusmuyacaksin mesafe ve cizgini.koydugunda birdaha arayamazlar seni veya aradığında acmiyacaksinn
Aynennn öyleGereksiz insnalarla konusmuyacaksin mesafe ve cizgini.koydugunda birdaha arayamazlar seni veya aradığında acmiyacaksinn
Allah seni boşver kimseyi takma salla gitsinKeşke akıllı olup delileri avutacagima deli olsaydimda herkes beni avutsaydi
Arada ise yariyor kavgalarAhahahha aynen aynen kavga bahanesiyle ne var ne yok temizle gitsin
Aynennn öyle
Aynennn öyle
Allah seni boşver kimseyi takma salla gitsin