Bencede telefon allah birlir onlar yüzünden kasıyordurBu ara watsappta çok gereksiz var temizliycemm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
KesinlikleTelefon temizligi guzeldir
Bencede telefon allah birlir onlar yüzünden kasıyordurBu ara watsappta çok gereksiz var temizliycemm
KesinlikleTelefon temizligi guzeldir
Keşke akıllı olup delileri avutacagima deli olsaydimda herkes beni avutsaydiDün bir temizlik yapmisim ki bugün esim de beni anladi, büyük kavga arada iyi oluyormus
Bacim bazen deli olmak iyidir telefon temizligi yaptim kafam rahat hicbirsey icin gec degildir, kafani rahatlatacak seyler icin daha fazla gec kalmaKeşke akıllı olup delileri avutacagima deli olsaydimda herkes beni avutsaydi
KesinlikleBacim bazen deli olmak iyidir telefon temizligi yaptim kafam rahat hicbirsey icin gec degildir, kafani rahatlatacak seyler icin daha fazla gec kalma
Kesinlikle
Ahahahha aynen aynen kavga bahanesiyle ne var ne yok temizle gitsinDün bir temizlik yapmisim ki bugün esim de beni anladi, büyük kavga arada iyi oluyormus
Aynennn öyleGereksiz insnalarla konusmuyacaksin mesafe ve cizgini.koydugunda birdaha arayamazlar seni veya aradığında acmiyacaksinn
Aynennn öyleGereksiz insnalarla konusmuyacaksin mesafe ve cizgini.koydugunda birdaha arayamazlar seni veya aradığında acmiyacaksinn
Allah seni boşver kimseyi takma salla gitsinKeşke akıllı olup delileri avutacagima deli olsaydimda herkes beni avutsaydi
Arada ise yariyor kavgalar basim cok agridi ama artik olacak o kadarAhahahha aynen aynen kavga bahanesiyle ne var ne yok temizle gitsin
Aynennn öyle
Aynennn öyle
Allah seni boşver kimseyi takma salla gitsin