Amin inşallah hepimiz mutlu huzurlu evliliklere sahip olalimMaşallah canım 8 yıl inşallah hep mutlu olursunuz
Amin inşallah hepimiz mutlu huzurlu evliliklere sahip olalimMaşallah canım 8 yıl inşallah hep mutlu olursunuz
Amin kuzum amin rabbim herkezin yuvasına huzur versin inşallahAmin inşallah hepimiz mutlu huzurlu evliliklere sahip olalim
Dememistir, sinirli halimi gormustu bir kez ama kendisi uzerinde ilk defa gördü, hakli oldugumu da gorunce mecbur katlandi8 seneden sonra adam demistim beni kari demekki buymuş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kac yilinda evlendin kuzum
İnşallahAmin kuzum amin rabbim herkezin yuvasına huzur versin inşallah
Iyi yapmışsın disini gosterceksin bazen kedi gibi olacaklarDememistir, sinirli halimi gormustu bir kez ama kendisi uzerinde ilk defa gördü, hakli oldugumu da gorunce mecbur katlandi
Ona zamanında vazgecmesi icin cok sans verdim, bu saatten sonra kusura bakmasin
2015 te evlendim bacim
İnşallah
Bende 2014 te evlendimIyi yapmışsın disini gosterceksin bazen kedi gibi olacaklar
Afiyet olsun canım eşimle çay içiyoruz bizdeSlm canlar nasılsınız cay demliyirum oturdum yeni
Ben ufak tefek tartismalari bile cok az yaparim, az ve öz olurKac yilinda evlendin kuzum
Vallha cok bağırdım zamaninda artik ses tellerimi incitmeye degmez dedim gülüyorum geçiyorum
Asenam hep mutlu.ol ömür boyuIyi yapmışsın disini gosterceksin bazen kedi gibi olacaklar
Bende 2014 te evlendim
Afiyet olsun kuzumAfiyet olsun canım eşimle çay içiyoruz bizde
En guzeli meleğim anlayana der giderim.Ben ufak tefek tartismalari bile cok az yaparim, az ve öz olur
ÛAfiyet olsun kuzum
En guzeli meleğim anlayana der giderim.
Sağol canım benimAfiyet olsun kuzum
En guzeli meleğim anlayana der giderim.