Sorum var Huhuuu nabersiniz kızlarrrrr💃💃💃💃

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Huhuuu nabersiniz kızlarrrrr💃💃💃💃 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,774 kez görüntülenmiş, 290 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Huhuuu nabersiniz kızlarrrrr💃💃💃💃
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İyi hissettirdiyse ne mutlu bana 💝☺️ gerçekten sabırlı ol bitanem hayatı akışına bırak Allah zaten Bizim için bir kader yazmış ve belirlemiş, biz istesekte istemesek te hayatımızda olacakları değiştiremeyiz, o yüzden sen herşey den önce hayırlısını ve yapman gereken şeyi yapıp canı gönülden Allah'a tevekkül etmelisin, ve Allah emanete en güzel sahip çıkan dir , sen dualarını umutlarını Allaha emanet et ve Allah'ın merhameti de tecelli edecektir muhakkak 🤲 Kuzum Rabbime emanet ol 🤲 inan az önce sabah namazında dua ederken aklıma gelen ilk şey sen oldun ve bolca Rabbime senin için dua ettim sen ve senin durumunda olan bütün anneler için 😘💝sende İyiki varsın canım benim 🤲💝
Allah senden bin kere razı olsun mariyam dualarinda banada yer verdiğin için birtanem benim inanıyorum sonu çok güzel olacak herşey sabırla olacak 🤲🤲🤲❤️

Tüm sayfalar yüklendi.