İdrarda gebelik testi en erken ne zaman sonuç verir annisler çok sabırsızlanıyorum yapmak için
L Lesliiyy Kayıtlı Üye Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 25 3 Şubat 2022 #1 İdrarda gebelik testi en erken ne zaman sonuç verir annisler çok sabırsızlanıyorum yapmak için
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 3 Şubat 2022 #2 Lesliiyy' Alıntı: İdrarda gebelik testi en erken ne zaman sonuç verir annisler çok sabırsızlanıyorum yapmak için Genişletmek için tıkla ... Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Husnıyeeee' Alıntı: Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Genişletmek için tıkla ... Belki daha da erken sonuç verebilir yani
Lesliiyy' Alıntı: İdrarda gebelik testi en erken ne zaman sonuç verir annisler çok sabırsızlanıyorum yapmak için Genişletmek için tıkla ... Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Husnıyeeee' Alıntı: Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Genişletmek için tıkla ... Belki daha da erken sonuç verebilir yani
L Lesliiyy Kayıtlı Üye Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 25 3 Şubat 2022 #3 Husnıyeeee' Alıntı: Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Belki daha da erken sonuç verebilir yani Genişletmek için tıkla ... Daha durayım acep 4 hafta 2 gün ikinci adet günü bile edermiş doğrumu acaba
Husnıyeeee' Alıntı: Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Belki daha da erken sonuç verebilir yani Genişletmek için tıkla ... Daha durayım acep 4 hafta 2 gün ikinci adet günü bile edermiş doğrumu acaba
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 3 Şubat 2022 #4 Lesliiyy' Alıntı: Daha durayım acep 4 hafta 2 gün ikinci adet günü bile edermiş doğrumu acaba Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de
Lesliiyy' Alıntı: Daha durayım acep 4 hafta 2 gün ikinci adet günü bile edermiş doğrumu acaba Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de
L Lesliiyy Kayıtlı Üye Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 25 3 Şubat 2022 #5 Husnıyeeee' Alıntı: Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Belki daha da erken sonuç verebilir yani Genişletmek için tıkla ... Husnıyeeee' Alıntı: Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Belki daha da erken sonuç verebilir yani Genişletmek için tıkla ... Yani 2. Adet ayının ilk günü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Bi kez denedim birkaç gün önce
Husnıyeeee' Alıntı: Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Belki daha da erken sonuç verebilir yani Genişletmek için tıkla ... Husnıyeeee' Alıntı: Bende 5 haftalıkken sonuç vermişti oda haberim bile yoktu yani hamile olduğumdan Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Belki daha da erken sonuç verebilir yani Genişletmek için tıkla ... Yani 2. Adet ayının ilk günü Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Bi kez denedim birkaç gün önce
L leylalee Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 82 3 Şubat 2022 #6 Lesliiyy' Alıntı: İdrarda gebelik testi en erken ne zaman sonuç verir annisler çok sabırsızlanıyorum yapmak için Genişletmek için tıkla ... canim üc evladimda da reglimin gecikmesinin üçüncü gunu idrar testi yaptim hemen cıktı.. cunku duzenli oldugu icin gecikmez hic reglim..
Lesliiyy' Alıntı: İdrarda gebelik testi en erken ne zaman sonuç verir annisler çok sabırsızlanıyorum yapmak için Genişletmek için tıkla ... canim üc evladimda da reglimin gecikmesinin üçüncü gunu idrar testi yaptim hemen cıktı.. cunku duzenli oldugu icin gecikmez hic reglim..
L Lesliiyy Kayıtlı Üye Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 25 3 Şubat 2022 #7 Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Bi kez denedim birkaç gün önce Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... İnşallah rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin inşallah herşeyin hayırlısı ben istiyorumda rabbimde taktir ederse Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 leylalee' Alıntı: canim üc evladimda da reglimin gecikmesinin üçüncü gunu idrar testi yaptim hemen cıktı.. cunku duzenli oldugu icin gecikmez hic reglim.. Genişletmek için tıkla ... 3. gün çıkabiliyo yani benimde yarın 3. gün bundada varda çıkmazsa erken diye büyük hayal kırıklığı yaşarım ama
Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... Bi kez denedim birkaç gün önce Husnıyeeee' Alıntı: Olabilir canım bi dene, denemekte fayda var en azından olumlu sonuç alabilirsin belki de Genişletmek için tıkla ... İnşallah rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin inşallah herşeyin hayırlısı ben istiyorumda rabbimde taktir ederse Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 leylalee' Alıntı: canim üc evladimda da reglimin gecikmesinin üçüncü gunu idrar testi yaptim hemen cıktı.. cunku duzenli oldugu icin gecikmez hic reglim.. Genişletmek için tıkla ... 3. gün çıkabiliyo yani benimde yarın 3. gün bundada varda çıkmazsa erken diye büyük hayal kırıklığı yaşarım ama
L leylalee Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 82 3 Şubat 2022 #8 Lesliiyy' Alıntı: Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Bi kez denedim birkaç gün önce İnşallah rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin inşallah herşeyin hayırlısı ben istiyorumda rabbimde taktir ederse Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 3. gün çıkabiliyo yani benimde yarın 3. gün bundada varda çıkmazsa erken diye büyük hayal kırıklığı yaşarım ama Genişletmek için tıkla ... bende hemen cikti cift cizgi canim. sen bi bi kac gun daha beklemek istersen bekle bakalim istersen.. Rabbim gonlunuzdekini versin insaAllah.
Lesliiyy' Alıntı: Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Bi kez denedim birkaç gün önce İnşallah rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin inşallah herşeyin hayırlısı ben istiyorumda rabbimde taktir ederse Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 3. gün çıkabiliyo yani benimde yarın 3. gün bundada varda çıkmazsa erken diye büyük hayal kırıklığı yaşarım ama Genişletmek için tıkla ... bende hemen cikti cift cizgi canim. sen bi bi kac gun daha beklemek istersen bekle bakalim istersen.. Rabbim gonlunuzdekini versin insaAllah.
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 3 Şubat 2022 #9 Lesliiyy' Alıntı: Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Bi kez denedim birkaç gün önce İnşallah rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin inşallah herşeyin hayırlısı ben istiyorumda rabbimde taktir ederse Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 3. gün çıkabiliyo yani benimde yarın 3. gün bundada varda çıkmazsa erken diye büyük hayal kırıklığı yaşarım ama Genişletmek için tıkla ... Ben rabbim gönlüne göre versin canım
Lesliiyy' Alıntı: Elimde normal test var onu kullanmak istiyorum erken gebelik testide almadım o yüzden Bi kez denedim birkaç gün önce İnşallah rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin inşallah herşeyin hayırlısı ben istiyorumda rabbimde taktir ederse Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Şubat 2022 3. gün çıkabiliyo yani benimde yarın 3. gün bundada varda çıkmazsa erken diye büyük hayal kırıklığı yaşarım ama Genişletmek için tıkla ... Ben rabbim gönlüne göre versin canım
Ömer Talha’nın annnesi 😍 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 1,337 3 Şubat 2022 #10 Lesliiyy' Alıntı: İdrarda gebelik testi en erken ne zaman sonuç verir annisler çok sabırsızlanıyorum yapmak için Genişletmek için tıkla ... Adetine 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin cnm
Lesliiyy' Alıntı: İdrarda gebelik testi en erken ne zaman sonuç verir annisler çok sabırsızlanıyorum yapmak için Genişletmek için tıkla ... Adetine 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin cnm