Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım inşallah basit bi hamilelik nedeni olarak kalır. Arkadaşımın protein kaçağı yüzünden 29 haftalıkken bebeğini doğumla almak zorunda kaldılar korkuyorum o yüzden tansiyon takibi yapılacak yarın tekrar vercem inşallah yükselme olmamıştır
Bazen yükseliyordu onu kontrol ediyorlardı sonra serumlarla falan geçirdiler erken doğurturuz protein kaçağı devam ederse dediler çok şükür kızım 42. Haftasında doğdu nerdeyse Şimdi 7,5 yaşında
Bazen yükseliyordu onu kontrol ediyorlardı sonra serumlarla falan geçirdiler erken doğurturuz protein kaçağı devam ederse dediler çok şükür kızım 42. Haftasında doğdu nerdeyse Şimdi 7,5 yaşında
Benimde cikti 34 haftaliken Bi hafta sonra gel dedi tansuyon takibi gerdi ben tuzsuz yedim karbonhitatli şeylerden uzak durdum Bi hafta sonra normale döndü şimdi 36+1 halen dikkat ediyorum bidaha çıkmasın diye tansuyon yükselirse gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar