Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pıhtılaşma sorunum var iki bebek kaybettim bu 3.ye hamileyim. İğne ve coraspin kullanıyorum. 5.haftadayim hafif lekelenme var. Doktor kan civiticilardan dolayı olabilir dedi. Aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Pıhtılaşma sorunum var iki bebek kaybettim bu 3.ye hamileyim. İğne ve coraspin kullanıyorum. 5.haftadayim hafif lekelenme var. Doktor kan civiticilardan dolayı olabilir dedi. Aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Canım bende iki düşük yaptim daha sonra hamileliklerimde iğne ve ilaç kullandım doktorum bana hafif lekelenme dahi olsa hemen hastaneye gel diyordu iğne ve ilaç kullanıldığında lekelenme olmuyor istersen farklı bir doktora git
Canım bende iki düşük yaptim daha sonra hamileliklerimde iğne ve ilaç kullandım doktorum bana hafif lekelenme dahi olsa hemen hastaneye gel diyordu iğne ve ilaç kullanıldığında lekelenme olmuyor istersen farklı bir doktora git
Bende aynı sorunu yaşadım lekelenme olursa coraspirini bırak demişti onu bıraktım geçti ama ara ara yine oldu her olduğunda gittim doktora ihmal etme progrstan iğnesi yapıyolar her ihtimale karşı
Bende aynı sorunu yaşadım lekelenme olursa coraspirini bırak demişti onu bıraktım geçti ama ara ara yine oldu her olduğunda gittim doktora ihmal etme progrstan iğnesi yapıyolar her ihtimale
Bende aynı sorunu yaşadım lekelenme olursa coraspirini bırak demişti onu bıraktım geçti ama ara ara yine oldu her olduğunda gittim doktora ihmal etme progrstan iğnesi yapıyolar her ihtimale karşı
7, 8 haftada DaHA doğum yapmadım 35 haftalık hamileyim progestanı 9 hftda doktorum tek doz yaptı sonra olmadı bidaha cleksan kullanıyorum şimdi doğuma kadar da kullanıcam korkmana gerek yok ilk başlarda oluyor
7, 8 haftada DaHA doğum yapmadım 35 haftalık hamileyim progestanı 9 hftda doktorum tek doz yaptı sonra olmadı bidaha cleksan kullanıyorum şimdi doğuma kadar da kullanıcam korkmana gerek yok ilk başlarda oluyor
İçini ferah tut ama tedbiri elden bırakma derim yinede acile veya polikinliğe git benim de 4 gebeliğim bu 3 tanesi de 2 aylıkkn kalpleri durdu herşey Allah'tan yinede şimdi çok şükür doğumuma 1 ay kaldı 4 senedir bekliyorum bende inşallah sağlıklı sıhatli bişekilde kucağınıza alırsınız
Bnde ayni senin gbi cnm kan pıhtılasmisti haberim yoktu bnde iki düşük yptim üçüncü de düşmek üzereydi kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım bide düşük riskini engelleyen ignede kullanıyordum yakalsik iki ay sırt üstü uzandım sadece lavaboya gitmek için kalkiyrdm başka hiç bi şekilde kalkmiyrdum. Hafif lekenmede vardı. Dedgin gbi sende elinden gldgince ayağa kalkma çünkü belin gevşemiş aşırı dikkat etmen lazım cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin