İğne

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan İğne başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 888 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı İğne
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Kendin yapabilirsin canım , inşallah iyi gelir ❤️
İnşallah bu iğneden sonra gebe kalan var mı şu an ne bende ne eşimde sorun yok tek sorun catlatlamaydi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim canım benim sende iyi ki varsın.❤️ Benim de mesleğim 🤗 çok kolay sende yapabilirsin. İnşallah şifa olur 🤲
Amin ne güzel eczacılık mi hemşirelik mi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İnşallah bu iğneden sonra gebe kalan var mı şu an ne bende ne eşimde sorun yok tek sorun catlatlamaydi

Hemşireyim canım dün üzüldüm valla yakınımda olsan yapardım ben ne olacak zor birşey değil

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Hemşireyim canım dün üzüldüm valla yakınımda olsan yapardım ben ne olacak zor birşey değil
Rabbim razı olsun ne güzel hemşiresiniz artık doktorlar çok iyi hemşireler çok berbat galiba kendilerini doktor sanıyorlar hastayı azarlayip atıyorlar tamam yine azarla ama durduk yere de olmaz ki bir Güleryüz yok birşey yok önceden ne kadar iyiydi hemşireler

Doktor saat 12 de yap demişti iğneyi ben 12 ye 5 kala yaptım birşey olmaz değil mi

Son düzenleme:

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Rabbim razı olsun ne güzel hemşiresiniz artık doktorlar çok iyi hemşireler çok berbat galiba kendilerini doktor sanıyorlar hastayı azarlayip atıyorlar tamam yine azarla ama durduk yere de olmaz ki bir Güleryüz yok birşey yok önceden ne kadar iyiydi hemşireler

Doktor saat 12 de yap demişti iğneyi ben 12 ye 5 kala yaptım birşey olmaz değil mi
Bişey olmaz canım şifa olsun inşallah 🙏

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kuzum sen yinede acile git geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.