İkili tarama testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynepfatih tarafından oluşturulan İkili tarama testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,410 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkili tarama testi
Konbuyu başlatan Zeynepfatih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi
3

3Oğul1Ana

Guest
Kızlar siz kaç haftalıkken 2li tarama testi yaptırdınız ben şuan 11+3 haftalık hamileyim bir türlü randevu bulamıyorum şimdi baktım ayın 25ine randevu var o zaman da 13+4 falan olucam galıba yaparlarmı o haftada yada devlet hastanesi randevusuz yapıyormu?
Zaten doktor tercihe bırakıyor yani ikili tarama istiyor musun diye sordu bend bir anlık istiyorum dedim ertesi gün sabah gittim ultrason kan verdim salı günü çıkacak sonucum şuan doktoruma göre 13 hafta 2 günlük bebek dün yaptırdım testi bu arada. Üçlü taramayı istemedim yani onu İstanbul'da Zeynep Kamil Doğum Hastanesi ablama önermemişti bende üçlü tarama dese doktor kabul etmem yani bilmiyorum Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah 🤗

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Canim kafanı karıştırmak ismemem ama benim doktorum zorla yaptırdı yani yaşımdan daloyi yaptırmam gerektiğini söyledi zaten o yonlendiriyo kan tahliline yaptirdirdim mecburen ama tam bir kabustu çok yüksek riksli çıktı bu seferde peritoloji bölümüne yonlendirdi orasida karnimdan sıvı almak için baya kafamı doldurdu neyse verdim tabi kafam allak bullak olduğu için zaten gerisi kabus dolu bı bekleyiş 1 buçuk ay o stres beni mahfetti ne çıkacak iyimi kötümü die dusunmekten halbuki ben ne olursa razıydım ne gerek vardı bu strese neyse ki sonuç temiz ama hamileliğimden 2 ay çalındı diyebilirim egerki aldırmak gibi bı düşüncen yoksa yaptırma zaten bebek karninda büyüdükçe neyin ne olduğu belli oluyor
Valla haklısın ama benim gebelik ler hep risk oluyor ne yapıcam Bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar siz kaç haftalıkken 2li tarama testi yaptırdınız ben şuan 11+3 haftalık hamileyim bir türlü randevu bulamıyorum şimdi baktım ayın 25ine randevu var o zaman da 13+4 falan olucam galıba yaparlarmı o haftada yada devlet hastanesi randevusuz yapıyormu?
Canim bn yaptdim 4gun felan oluo dojtor kndi vermisti sirayi 25.cu hfta oldum bn

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Canim kafanı karıştırmak ismemem ama benim doktorum zorla yaptırdı yani yaşımdan daloyi yaptırmam gerektiğini söyledi zaten o yonlendiriyo kan tahliline yaptirdirdim mecburen ama tam bir kabustu çok yüksek riksli çıktı bu seferde peritoloji bölümüne yonlendirdi orasida karnimdan sıvı almak için baya kafamı doldurdu neyse verdim tabi kafam allak bullak olduğu için zaten gerisi kabus dolu bı bekleyiş 1 buçuk ay o stres beni mahfetti ne çıkacak iyimi kötümü die dusunmekten halbuki ben ne olursa razıydım ne gerek vardı bu strese neyse ki sonuç temiz ama hamileliğimden 2 ay çalındı diyebilirim egerki aldırmak gibi bı düşüncen yoksa yaptırma zaten bebek karninda büyüdükçe neyin ne olduğu belli oluyor
Ikili için randevu bulamamıştım yaptıramadım en cok ikiliyi istemustim sonra 3luyu sordum dr down sendrom çıkarsa aldıran mi dedi yooo dedim yaptırma dedi ama büyük ultrasona gir bir damak tarihi vesaire varsa tam teşekkürü bir yerde doğurmalısın dedi şimdi yazdıklarını okuyunca yaptırıp beklemek gerçekten zor millete bi rahat hamilelik geçirmiyorlar herkez bir şey diyor çözemedim doktorları perinatoloji koropleksus kist var dedi fetal dna onerdi normal dr o önemsiz birşey dedi dedi mesela ortaya bir laf atılıyor çok cikabilirsen

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Valahi aynen ole her gittiğin yer bise diyor ailede hiç kimsede troid sıkıntısı yokken bna troid bezlerin çok hızlı çalışıyor ilaç tedavisi başlattı doktor onca zmn kan verdim bse çıkmadı smdi cikti neye inanacaz şaşırdık
Dahiliye protein kacagin var dedi kadin doguma soyle dedi soyledim tansiyon mu yükseliyor dedi yooo deyince 1 hafta takip et gel dediler baktılar yüksek değil tekrar test verdim protein kaçağın falan yokmuş meğer ama baya korktum dedim herhalde böbrekler şekerden artık sorunlu diye 2 hafta o korku yetti 😊

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
14hafta ya kadar yapılıyor canım ve. Yaptırmadım Yurtdışındaydim 3lu tarama testi yaptırdım hiç bı sıkınti olmadı istersen devamli gittiğin doktoruna rica et musaitsen randevu bulamıyorum de belki yardımcı olur canim

Tüm sayfalar yüklendi.