İkili tarama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan İkili tarama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,724 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkili tarama
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Anneler size bir sorum var salı günü ikili tarama gidecem aç tok fark edermi ben unutmuşum oglum 6 yaşında bu ikinci gebeligim

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında ikili üçlü dörtlü tarama yapmak istemiyorum insanın psikolojisini bozuyor ama eşim git diyor ilk gebeligim dede gittim

Aslında ikili üçlü dörtlü tarama yapmak istemiyorum insanın psikolojisini bozuyor ama eşim git diyor ilk gebeligim dede gittim

Son düzenleme:

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
İkili tarama da 6 yaşında oglum var onu içeri alırlarmı
Az önce de cevap verdim sanki ben buna 🙄 alırlar canım sıkıntı olmaz ben en son küçük oğlumla gittim girdik. Alttan muayene bile etti perde var zaten onu çekiyor Dr bi sorun olmuyor o durum da bile çocuğun olması

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Sagol cnm teşekkür ederim 💓

Gerçekten bakmıyorlar çocuga ama akıl veriyorlar dün psikolojimi bozdular resmen iyiki sizler varsınız size sordum💫💫

Son düzenleme:

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Sagol cnm teşekkür ederim 💓

Gerçekten bakmıyorlar çocuga ama akıl veriyorlar dün psikolojimi bozdular resmen iyiki sizler varsınız size sordum💫💫
Boşver canım takma hiç milleti ben iki oğlumda da hep yalnızdım küçüğe hamileyken mecburen herşeye büyükle gidiyordum annemle farklı şehirdeydik o zaman bırakacak yerin olmadı mı zor oluyor ama hallediyor insan bi şekilde

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ben Ankaradayım annem şanlıurfa da hiç kimsem yok burda yarın gidecem ikili taramaya git oglunla taramanı yap gel diyor tmm dedim aman boşver bende daha kayınvalideme gidip gelmem herkes sagolsun evinde olsun 😉

Bide dün beni arıyor kayınvalidem ben kurban bayramında size gelelim sen bana etleri kemikleri ayır buzdolabı poşetlerin3 ayır ben eve götürdüm sende sonra kendin etlerini yaparsın eşim dedi idare et benim için dedi eşim için sustum

Son düzenleme:

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ben Ankaradayım annem şanlıurfa da hiç kimsem yok burda yarın gidecem ikili taramaya git oglunla taramanı yap gel diyor tmm dedim aman boşver bende daha kayınvalideme gidip gelmem herkes sagolsun evinde olsun 😉

Bide dün beni arıyor kayınvalidem ben kurban bayramında size gelelim sen bana etleri kemikleri ayır buzdolabı poşetlerin3 ayır ben eve götürdüm sende sonra kendin etlerini yaparsın eşim dedi idare et benim için dedi eşim için sustum
Şaka gibi gerçekten hastayım de ağrım sancım var yapamam de ne uğraşacaksın canım işi düşünce gelsinler normal de bi çocuğa bakmasınlar var mı öyle dünya ya🤦‍♀️ çok fena sinir oluyorum böyle şeyleree anlatamam,😒

Kendi annen olmadı mı kimse menfaati, çıkarı olmadan bişey yapmıyor kuzum mikrop insanlar

Tüm sayfalar yüklendi.