Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Az önce de cevap verdim sanki ben buna alırlar canım sıkıntı olmaz ben en son küçük oğlumla gittim girdik. Alttan muayene bile etti perde var zaten onu çekiyor Dr bi sorun olmuyor o durum da bile çocuğun olması
Boşver canım takma hiç milleti ben iki oğlumda da hep yalnızdım küçüğe hamileyken mecburen herşeye büyükle gidiyordum annemle farklı şehirdeydik o zaman bırakacak yerin olmadı mı zor oluyor ama hallediyor insan bi şekilde
Ben Ankaradayım annem şanlıurfa da hiç kimsem yok burda yarın gidecem ikili taramaya git oglunla taramanı yap gel diyor tmm dedim aman boşver bende daha kayınvalideme gidip gelmem herkes sagolsun evinde olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bide dün beni arıyor kayınvalidem ben kurban bayramında size gelelim sen bana etleri kemikleri ayır buzdolabı poşetlerin3 ayır ben eve götürdüm sende sonra kendin etlerini yaparsın eşim dedi idare et benim için dedi eşim için sustum
Ben Ankaradayım annem şanlıurfa da hiç kimsem yok burda yarın gidecem ikili taramaya git oglunla taramanı yap gel diyor tmm dedim aman boşver bende daha kayınvalideme gidip gelmem herkes sagolsun evinde olsun
Bide dün beni arıyor kayınvalidem ben kurban bayramında size gelelim sen bana etleri kemikleri ayır buzdolabı poşetlerin3 ayır ben eve götürdüm sende sonra kendin etlerini yaparsın eşim dedi idare et benim için dedi eşim için sustum
Şaka gibi gerçekten hastayım de ağrım sancım var yapamam de ne uğraşacaksın canım işi düşünce gelsinler normal de bi çocuğa bakmasınlar var mı öyle dünya ya çok fena sinir oluyorum böyle şeyleree anlatamam,
Kendi annen olmadı mı kimse menfaati, çıkarı olmadan bişey yapmıyor kuzum mikrop insanlar