Tevekkül etmek lazım sakın öyle düşüncelere girme derim Allah hakim Allah büyük inşallah yoktur öyle birsey Benin görümceme 5 aylıkken dediler aldırmadı Allaha tevekkül etti dedi Allah vermiş var sa da böyle kabulum 1 hafta sonra Allah tarafından karnında öldü ama o inanç yetti ona yakmadı ahiretiniİkili test yaptırdım sonuç düşük risk çıktı yüzde bir olma ihtimali var dendi eşim kuzey Irak'ta polis anlattım verdiği cvp acayip canımı yaktı sağlıksız olcaksa aldır bakamayiz yük olur dedi düşme riski varmış dedim anlamadı napcagimi bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Slm canım benimde 4 lü tarama testim düşük riskli çıktı doktor emin olmak için gen testi istedi 3000 TL ye yapıyor lar senden kan alınıp yurtdışına yollanıyor sonuç %99.99 doğru çıkıyormuş dün bende onu yaptım bulduk buluşturduk. Bence yaptırabilme imkanın varsa yaptır derim. Doktoruna da danış.
Emin olmadan bi işlem yapma. Çok zor bir karar çünkü inşallah temiz çıkar bende bekliyorum sonucu dua edin
Etsinler bosver. Dediğimi yanlış anlama benim eşimde polis ama onların da başına bişey gelip sakat engelli kalabilirler aileleri o zaman da böyle mi konuşacak acabaAldır diyor canimi sıkıyor
Amin
Amin
Ben rabbim ne verirse hayırlısını versin diyorum ama aileside istemedi beni bunuda bahane ederler