İkiz bebek cinsiyeti

• Konbuyu başlatan İkiz annesi
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkiz annesi tarafından oluşturulan İkiz bebek cinsiyeti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 498 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkiz bebek cinsiyeti
Konbuyu başlatan İkiz annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prensler
İ

İkiz annesi

Guest
Merhaba sevgili anneler 29+5 ikiz hamileyim çift yumurta ikizi bebeklerimin cinsiyeti belli değil her gittiğimde değişiyor ayrintili utrasondaki sonuç genelde doğru olur diyorllar hazırlıklarımı tam olarak yapamıyorum bu sebepten dolayı böyle bir durum yaşayan oldumu ayrıntılidaki sonuca göremi hazırlık yapmalıyım

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba sevgili anneler 29+5 ikiz hamileyim çift yumurta ikizi bebeklerimin cinsiyeti belli değil her gittiğimde değişiyor ayrintili utrasondaki sonuç genelde doğru olur diyorllar hazırlıklarımı tam olarak yapamıyorum bu sebepten dolayı böyle bir durum yaşayan oldumu ayrıntılidaki sonuca göremi hazırlık yapmalıyım
Ayrıntılı 21 25 arasında yapılıyor canım daha yaptırmadın mı sen

P

prensler

Guest
ayrıntılida dogru bir şekilde hersey çıkıyor ona güvenebilirsin bence bende ikiz gebeyim ayrıntılida hersey cikti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayrıntılı 21 25 arasında yapılıyor canım daha yaptırmadın mı sen
Yaptırdım canım ayrıntılı ultrason ama daha sonra gitmelerimizde yine farklı dediler cinsiyete

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.