İkiz gebeler yardım edin???

• Konbuyu başlatan Burçe
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burçe tarafından oluşturulan İkiz gebeler yardım edin??? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,683 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkiz gebeler yardım edin???
Konbuyu başlatan Burçe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
8haftalik hamileyim dün ikizlerim olacağını öğrendim ben tek çocuk bekliyordum.dunya başıma yıkıldı aldırmayı düşündüm Allah'im nasıl bakarım biri ağlar biri susar ne yapicam ben😢😢😢
Böyle düşünmeni anlıyorum ama şöyle düşün bir de o kadar hamile olmak isteyen anne var rabbim sen bir beklerken 2 tane mucize bahsetmiş elindiklerinin değerini bil derim ileride onların kılına zarar gelse ilk senin canın yanacak.Aldirmadin demi melekleri 🥺 onların suçu günahı yok çünkü şana ikiz bebek bahseden rabbim emin ol bakma gücünde verir Allah kimseye kaldıramayacağı şeylerle imtihan etmez hoş bu bir imtihan da değil ama. İyi düşün iyi olsun hep rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻. Şahsen ben hep ikiz istedim ama kaderim de ikiz yokmuş birazdan sana ikiz anneleri yazar ve zorluğunda en güzel yönlerinde yazar

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
8haftalik hamileyim dün ikizlerim olacağını öğrendim ben tek çocuk bekliyordum.dunya başıma yıkıldı aldırmayı düşündüm Allah'im nasıl bakarım biri ağlar biri susar ne yapicam ben😢😢😢
Òyle deme onları allah gonderdiyse bakma gucunude herseynide verir sana benimde ikizlerm vardi hc oyle bsey dusnmedim cok cabaladk ama 4 aylk kalbi durdu okadar istrrdmki suan yanimda olsunlar smdi 6 aylk olcaklardi 4 gozle onlara kavusmayi bi nebzede olsa onlarn acısını bastrck karnımdaki bebegmi bekliyorum umarım bu kötü düşünceden kurtulursun bazen hamilelgn ilk aylari psikolojk olarak boyle dusncelr olur hareket etmeye baslaynca onlara alisinca bu dusunceler hepsi gidicek biraz sabret cnm

Ne güzel nimet ki rabbim sana iki tane cennet yollamış rahmine sakın böyle düşünme onları veren Allah bakma gücü de dayanma gücü de verir.

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
Yanlış düşünüyorsunuz rabbim sizde o gücü gormusku bakabileceginizi biliyor ki ikiz veriyor ben de ikizlere hamileyim hiç korkmuyorum Allah yardımcım olacak biliyorum

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Öyle düşünme kuzum rabbim ikiz bebek nasip ettiyse onun sabrını da yardımınıda verir kuzum bak benm kuzenim yıllardır evli eşi çocuk çocuk diye yanip pişiyor o kdsr zenginlerki anlatamam her yolu deniyorlar tup bebek yaptılar kaç kere dusdu o kdar bebekleri olan çiftlere imreniyorlar ki yeminle zenginlikleri var evlerinde huzur yok en büyük zenginlik sağlık mutlu huzurlu bir yuva ne hayırlı bir evlat rabbim kimseyi evlatsiz kimsenin kucağını boş bırakmasın ne güzel zenginlik vermiş rabbim sana kuzum inan şimdi sana zormuş gbi geliyor ama onları kucağına alınca emin ol tek gülüşü yeter bütün sıkıntına bir tırnağına birşey olsun canın yanar sakın kuzum bu şekilde dusunme rabbiminde gücüne gider o bebislerin hiç bir suçu günahı yok aldırmaya boşver onları istemeyip bu şekilde düşünmen bile inan bebislerimize cnm rabbim sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin cnm 🙏❤️

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bence buna şükretmeklisin üzulecegin yere dua et deki sagliklıca ikizlerime kavusayim de aldırmak nedir ya bu nasıl bı caniliktir böyle bebek bunlar agliyacaklarda ateşleride çıkacak, kusacak annelik fedakarlık ister yorulacaksin daha yolun başında pes etmek nedir üzülmüşsünde aglamışsında bence bunlar sevinç göz yaşın olmalı üzüntünün değil..

Hafsanur

Kayıtlı Üye
rank
Gerçektenmi ne guzel benim iki kizim var 3. Ye hamileyim ikizim olmasıni cok istiyodum her hamilelimde dua ettim ikizim olsun diye ama olmadi allahim olmayanlarada versin insallah

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Dünyanın başına yıkıldığını zannetmişsin ama Allah in sana verdiği lutufun farkında değilsin. Şükretmen gereken çok şey var ama umarım erken farkına varırsın. Aylarca yıllarca uğraşıp bebek hasreti çeken o kadar çok insan var ki onları az da olsa dusunmeni isterim. Ve Allah sana bu mucizeleri nasip ettiyse gücünü de kuvvetini de verir emin ol. Kimseye başedemiyeceği yükü vermezmiş. Kendine güven ve şükret kardeşim

Tüm sayfalar yüklendi.