İkiz gebeler yardım edin???

• Konbuyu başlatan Burçe
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burçe tarafından oluşturulan İkiz gebeler yardım edin??? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,684 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkiz gebeler yardım edin???
Konbuyu başlatan Burçe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
8haftalik hamileyim dün ikizlerim olacağını öğrendim ben tek çocuk bekliyordum.dunya başıma yıkıldı aldırmayı düşündüm Allah'im nasıl bakarım biri ağlar biri susar ne yapicam ben😢😢😢
Hiç öyle düşünme evet ilk başlar çok zorlanacaksın ama sonrasında saba ihtiyaçları bile kalmıyor. Arkadaşımda ikizlere hamile kaldı hemde 1 tane 4 yaşında gizli gizli molotof kokteyli yaptığından şüphelendiğimiz bir çocuğu varken kız ilk zamanlar kafayı yiyecek diye korktuk ama sonrasında ikizler kendi kendilerine oynamaya başkadı biri yemek yerken öteki ona özendi oda yesi biri emeklemeyi öğrendi diğeri ona bakarak öğrendi derken şuan anne varmı yokmu hiç umurlarında değil. Tek çocuk anneye yapışıyor resmen sol böbrek gibi yanından ayrılmıyor bunlar 5 saat annelerini görmesin hiç umurlarında değil evin ortasında oyuncaklar. Bıdı bısı kendi kendilerine konuşuyor evet başı zor ama sonrası kolay canım allah yiyecek ekmekleri olmasa göndermezdi

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
8haftalik hamileyim dün ikizlerim olacağını öğrendim ben tek çocuk bekliyordum.dunya başıma yıkıldı aldırmayı düşündüm Allah'im nasıl bakarım biri ağlar biri susar ne yapicam ben😢😢😢
Onu veren Allah yardımcı da olur cnm kötü bişey düşünme hiç bende cok ikiz isteyenlerdeyim ama nasip olmadı şimdi ikinciye hamileyim cocuk dedigin tek de olsa 3 de olsa zor oluyor başlarda.hiç bilmedigin bi sürec bilmediğin bi can sıfırdan hem sen öğreniyor sun hem bebek ☺ benim tek tek doguyor ama buna şükür cünkü kimsem yok eşten başka yardımcım yok ilk oglum da aşırı zorlandım ama bi süreçtrn sonra birbirinize adapte oluyorsunuz ...benim bi arkadas ikiz dogurdu ik sene sonra da 3.cuyu ardından 4.cuyu 😂😂 maşallahı vardı ben tekle kalmıstım zorlandıgım için 🙈 iyi yönlerinden bak mesela ikisi birbirinin oyun arkadası olacak ben oglanda sıkılıyor diye onunla yaşıtı gibi oynardım işi gücü bırakıp 😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç öyle düşünme evet ilk başlar çok zorlanacaksın ama sonrasında saba ihtiyaçları bile kalmıyor. Arkadaşımda ikizlere hamile kaldı hemde 1 tane 4 yaşında gizli gizli molotof kokteyli yaptığından şüphelendiğimiz bir çocuğu varken kız ilk zamanlar kafayı yiyecek diye korktuk ama sonrasında ikizler kendi kendilerine oynamaya başkadı biri yemek yerken öteki ona özendi oda yesi biri emeklemeyi öğrendi diğeri ona bakarak öğrendi derken şuan anne varmı yokmu hiç umurlarında değil. Tek çocuk anneye yapışıyor resmen sol böbrek gibi yanından ayrılmıyor bunlar 5 saat annelerini görmesin hiç umurlarında değil evin ortasında oyuncaklar. Bıdı bısı kendi kendilerine konuşuyor evet başı zor ama sonrası kolay canım allah yiyecek ekmekleri olmasa göndermezdi
Aa buna katılıyorum benim oglan tek di 8 yasında suan anca ikinci geliyor 😂 aynen sol böbrek gidiydi 😁 hala aynı okul dısında hep benle babasıyla nenesıgıle gidiyor babası kalk dıyınce kalkmıyor dıye beni arıyor ondan ben yanına gelmek istiyorum burda sıkıldım dıyıp 🙈ana yanında rahat tabi 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aa buna katılıyorum benim oglan tek di 8 yasında suan anca ikinci geliyor 😂 aynen sol böbrek gidiydi 😁 hala aynı okul dısında hep benle babasıyla nenesıgıle gidiyor babası kalk dıyınce kalkmıyor dıye beni arıyor ondan ben yanına gelmek istiyorum burda sıkıldım dıyıp 🙈ana yanında rahat tabi 😂

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar güzel ikiz bebeklerin olması sakin aldırmayı dusunme allahim sana sabirini veriri sağlıklı olsunlar yeter demen lazım bence kötü düşünme doğan her zmn bakılıyor oyle de böyle buyur Allah analı babalı büyütsün bu arada

Tüm sayfalar yüklendi.