İkiz gebeler yardım edin???

• Konbuyu başlatan Burçe
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burçe tarafından oluşturulan İkiz gebeler yardım edin??? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,684 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkiz gebeler yardım edin???
Konbuyu başlatan Burçe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebegim

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
8haftalik hamileyim dün ikizlerim olacağını öğrendim ben tek çocuk bekliyordum.dunya başıma yıkıldı aldırmayı düşündüm Allah'im nasıl bakarım biri ağlar biri susar ne yapicam ben😢😢😢
Öncelikle canim veren Allah hiç kötü düşünme benim ablam fakirlik içinde yoksulluk içinde hiç beklemediği bi anda ikizi oldu düşün ki fakirlik içinde yoksulluk içinde kaçarak evlenmiş aileden uzak biz Cizre'de o ise Diyarbakır'da oturuyordu ikizi kocası lnin ailesi zaten nefret eder anlamdan bı sene bile izin vermediler onlarla beraber yaşamaya evden cikartigindada odalarındaki klima bile vermediler bı avuç bulgur pilav vermediler o zaman büyük oglu şuan 8yasinda onda hamileydi hiç dert etmedi sabreti ve kaç sene kirada oldu bizler destek olduk anem anemin ailesi babamın ailesi yani bizim sayemizde eline avucuna evine yemek eşya yatak yorgan herşey verdik Allah ne nasip etiyse şuan da halı iyi değil gene fakir ikizi büyüdüler Allah hiç kuvvet verdi şuan kızları 4yasinda ilahi okuyorlar o bile yeter bence kötü düşünme düşün ablam ikisine baktı yeri geldi ağladı yeri geldi aç kaldılar yeri geldi sevindiler ama hep şükretmek lazım deyip durdu insallh bacım sen aldirmazsin ve o can içinde tekme atınca annelik çok güzel keşke erkenden dünyaya gelseydiniz diyeceksin ben de hep istedim ikiz olmadı şuan Allah tek tek veriyor keşke ikiz olsalarda iki defada 4 çocuk olsaydı benimki 😀şuan 3var biride içerde cadı prensesimi bekliyoruz iki kız iki erkek veren Allaha binlerce kez şükürler olsun inşallah aldirmazsin canim 🤲🤲

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
8haftalik hamileyim dün ikizlerim olacağını öğrendim ben tek çocuk bekliyordum.dunya başıma yıkıldı aldırmayı düşündüm Allah'im nasıl bakarım biri ağlar biri susar ne yapicam ben😢😢😢
Keşke benim olsaydı o kadar istedim olmadı iki tane ikisi aynı anda büyür ayrı ayrı zahmet olacağına ikisine ayni anda olur

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Korkuyorsun anlıyorum ama Allah kuluna kaldıramayacağı birşeyi vermez emin ol sakin ol 🤗🤗 onlarin ikisi de senin canın herşeyin korkma sen ikisine de yetecek güce sahipsin öyle olmasa Allah onları sana hediye etmezdi. Asla aklına aldırmak gibi kötü düşünceleri getirme tamam mı kıyma yavrularına aman Allah'a sığın 🙏🙏 çünkü iki bebeğin olacak bu çok güzel birşey iki tane yavrun olacak senin sana ait 🤗🤗🥰🥰🥰🧿🧿🧿

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım ben hep ikiz bebeğim olsun istedim küçüklükten beri hayalimdi lütfen aldırma Allah bir şekilde sana yardım edecek o aldırmak istediğin bebekler şu an milyonlarca insanın hayali bunu unutma😒

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Keşke benim olsaydı o kadar istedim olmadı iki tane ikisi aynı anda büyür ayrı ayrı zahmet olacağına ikisine ayni anda olur
Aynı ben gibi düşünen 😊😀bende hep istedim insallh ikiz olur ama nasip kısmet değildi 😏binada şükür binlerce kez rabim sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲 cümlemize

Burçe🌼

Kayıtlı Üye
rank
Hepinize çok teşekkür ederim aldırmadım Allahim yardımcım olur ins
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Òyle deme onları allah gonderdiyse bakma gucunude herseynide verir sana benimde ikizlerm vardi hc oyle bsey dusnmedim cok cabaladk ama 4 aylk kalbi durdu okadar istrrdmki suan yanimda olsunlar smdi 6 aylk olcaklardi 4 gozle onlara kavusmayi bi nebzede olsa onlarn acısını bastrck karnımdaki bebegmi bekliyorum umarım bu kötü düşünceden kurtulursun bazen hamilelgn ilk aylari psikolojk olarak boyle dusncelr olur hareket etmeye baslaynca onlara alisinca bu dusunceler hepsi gidicek biraz sabret cnm
Rabbim sabır versin ins sağlıkla kucağına alırsın güzel kardeşim❤️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Yaa masalah rabbimin mucizesi onlar annesi🧿 sende o miniklerin annesi olacaksin ve bu mucize hiç kimseye kolay kolay nasip olmaz cnm . Sakın aldirayim deme rabbim onun gücünü verir sana sen simiden bunları duusnme büyüdükleri zaman onlar sana yardımcı olur elin kolun olurlar.. ve iyi ki doğurdum diyeceksin inan .. onlar senin kanın canın onları hissetmeye başladığında daha iyi anlayacaksin annelik duygusunu 🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hepinize çok teşekkür ederim aldırmadım Allahim yardımcım olur ins
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim sabır versin ins sağlıkla kucağına alırsın güzel kardeşim❤️
İyi yaptın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende hep ikizlerim olmasını çok istemişimdir😒

Tüm sayfalar yüklendi.