Öncelikle canim veren Allah hiç kötü düşünme benim ablam fakirlik içinde yoksulluk içinde hiç beklemediği bi anda ikizi oldu düşün ki fakirlik içinde yoksulluk içinde kaçarak evlenmiş aileden uzak biz Cizre'de o ise Diyarbakır'da oturuyordu ikizi kocası lnin ailesi zaten nefret eder anlamdan bı sene bile izin vermediler onlarla beraber yaşamaya evden cikartigindada odalarındaki klima bile vermediler bı avuç bulgur pilav vermediler o zaman büyük oglu şuan 8yasinda onda hamileydi hiç dert etmedi sabreti ve kaç sene kirada oldu bizler destek olduk anem anemin ailesi babamın ailesi yani bizim sayemizde eline avucuna evine yemek eşya yatak yorgan herşey verdik Allah ne nasip etiyse şuan da halı iyi değil gene fakir ikizi büyüdüler Allah hiç kuvvet verdi şuan kızları 4yasinda ilahi okuyorlar o bile yeter bence kötü düşünme düşün ablam ikisine baktı yeri geldi ağladı yeri geldi aç kaldılar yeri geldi sevindiler ama hep şükretmek lazım deyip durdu insallh bacım sen aldirmazsin ve o can içinde tekme atınca annelik çok güzel keşke erkenden dünyaya gelseydiniz diyeceksin ben de hep istedim ikiz olmadı şuan Allah tek tek veriyor keşke ikiz olsalarda iki defada 4 çocuk olsaydı benimki8haftalik hamileyim dün ikizlerim olacağını öğrendim ben tek çocuk bekliyordum.dunya başıma yıkıldı aldırmayı düşündüm Allah'im nasıl bakarım biri ağlar biri susar ne yapicam ben![]()