Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar benim oğlum 16 aylık bende sekiz aylık hamileyim doğunca araları birbucuk yaş olucak sizce çok zorlanır miyim benle aynı durumda olanlar yada tecrübeli olanlar yazabilir mi ayrıca oğlum aşırı yaramazz ikinciye nasıl vakit ayircam hiç bilmiyorum
AA bu ben değil mi ? Allah yardimcin olsun şimdiden. Sana ilk şunu söyleyim canım evet çok zor ama çok güzel yanları var bunu kendin belirleyeceksin çocuklar yaramaz evet yaramaz olmasa sorun vaf demekki derdim. Benim oğlum da çok yaramazdi kızım 18 aylikti oglum doğduğunda kızım iyi hoştu ama çok hırçınlaşmisti hala araları berbat. Kızım 6 oğlum 5 yaşına girecek gelecek ay 3 aylık bebegim var birde şuan daha çok zorlanıyorum. Ama inan büyüdüklerinde işin çok kolaylaşacak en zoru bebek yürümeye başlayana kadar yürüdükten sonra düzene oturtabilecek annesidir. Ev düzeni çok önemli park saatler ve en önemlisi sevimli anne ama diktatör ben bunu korudum. Oğluna kardeşi ile ilgili güzel şeyler anlat sen benim yardımcımsin sen harika bir abi olacaksın de ama sorumluluk yüklemeden kardeş sevgisi illaki kavga edecekler. Benin oğlumla kızımda öyle ama harika bir oyun içindeler birbirlerini tutuyorlar kızım şimdi büyüdü küçük bebeğimi kendi kızı ilan edip beni ablası yaptı. Çocuklar çok farklı kendine güven canım zor olacak ama başaracaksın sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Yapmasanda keşke arasını kısa tutsaydn ikiz gibi büyürler derlerdi insanlar herşeye dil uzatırlar hiç umursama ilk başlarda zorlanırsın belki ama sonrası çok rahat olur birbirlerine sahip çıktıklarını görünce iyiki dersin
AA bu ben değil mi ? Allah yardimcin olsun şimdiden. Sana ilk şunu söyleyim canım evet çok zor ama çok güzel yanları var bunu kendin belirleyeceksin çocuklar yaramaz evet yaramaz olmasa sorun vaf demekki derdim. Benim oğlum da çok yaramazdi kızım 18 aylikti oglum doğduğunda kızım iyi hoştu ama çok hırçınlaşmisti hala araları berbat. Kızım 6 oğlum 5 yaşına girecek gelecek ay 3 aylık bebegim var birde şuan daha çok zorlanıyorum. Ama inan büyüdüklerinde işin çok kolaylaşacak en zoru bebek yürümeye başlayana kadar yürüdükten sonra düzene oturtabilecek annesidir. Ev düzeni çok önemli park saatler ve en önemlisi sevimli anne ama diktatör ben bunu korudum. Oğluna kardeşi ile ilgili güzel şeyler anlat sen benim yardımcımsin sen harika bir abi olacaksın de ama sorumluluk yüklemeden kardeş sevgisi illaki kavga edecekler. Benin oğlumla kızımda öyle ama harika bir oyun içindeler birbirlerini tutuyorlar kızım şimdi büyüdü küçük bebeğimi kendi kızı ilan edip beni ablası yaptı. Çocuklar çok farklı kendine güven canım zor olacak ama başaracaksın sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Ne güzel konusmussun yüreğime su serptin vallahi..çok teşekkür ederim Allah çocuklarınızı size bagislasin inşallah.millet böyle olumsuz yorum yapınca insan korkuyo görenler aaa oğlun daha küçücük nasıl yapcksn nasıl bakacaksın ikisine birden filan insan haliyle tedirgin oliyo işte Allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk yetiştirmek gerçekten sabır ister
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Iko yaş olmalarına ben zorlandım büyük dışarı istiyor küçük için evde kalmalısın yemekleri o bu derken zaman su gibi ama biraz büyüdüklerinde iyi ki diyeceksin birlikte oynadıklarını görmek paylasmayi ogrenmeleri arada kavgalari vakit ayırmak derken de oluyor bir şekilde zamanlamalar doğru olursa kendine bile zamam oluyor ben ikisini akşam 9 da uyutup 12 ye kadar da vakit eşimle bana kalıyordu öyle diyim
Benimde kizim 19 aylik gece uykusu yarim yamalak gunduz disarda durmuyo markete gitsek heryeri talan edyo parka gotursem oturim oynasin oynamiyo cikio parktan onun bunun pesinee neler cekiom canim evde yemek yapyorum yemekleri oraya burya firlatyo bide hamileyim 8 bcuk aylik cok zorr kaynanamda vefat etmis annemde yatalak babannemi bakiyodu vefat etti yeni babannem annem ona bakmaktan ayagi topalliyo cocuk bakamaz yanii ben tek basima idare etcemm cok zorrr yavrummm dort hafta sora dogumum var asiri hiparektif kizim esim desen cocuklan ilgilenmez anlicagin dua et sure ac dinlet karnina yeni olcak bebegin uslu olsun ben oyle yapyorum
Allah yardimcinz olsun inşallah banada yardımcı olcak ne kimse var ne de yakın da oturan birileriartık zorlanicaz yapcak bisey yok sonrası güzel olur inşallah