Iliski

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Iliski başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,787 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Iliski
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defne

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Aklima bisey takıldı komik mi olur acaba ben cift rahimliyim 5 aylik gebeyim hic ilişkiye girmedik erkek korunsa zararlı oluyor mus sanirim acaba iki rahim de kapali oluyor mu hamilelikte

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Erkeğin korunması neden zararlı oluyormuş canım 🙄 bi sıkıntı olsa drun şimdiye kadar söylerdi bence ilişkiye girmeyin diye
Dr herhangi bisey soylemedi canim girebilir siniz dedi ama korkuyom nette gordum erkeğin korunması hamilelikte zarari oluyor dedi

Yaprak algan

Kayıtlı Üye
rank
Sen olayı yanlış anlamışsın galiba canım erkeğin korunmamasi zararlı olur korunması değil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen olayı yanlış anlamışsın galiba canım erkeğin korunmamasi zararlı olur korunması değil
Siperm birsey salgıliyormus yanlış hatırlamıyorsam o yüzden korunması iyi olur

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Aklima bisey takıldı komik mi olur acaba ben cift rahimliyim 5 aylik gebeyim hic ilişkiye girmedik erkek korunsa zararlı oluyor mus sanirim acaba iki rahim de kapali oluyor mu hamilelikte
Canim prezervatif takmadan iliskiye girin ama icine bosalmasin cunku cift rahmin ravmir digeride dollenir yada cocuk olan rahim tekrardan dollenir ikisinede zarar doktor iliskiye girebilirsin dediyse icine bosalmadan iliskiye girin

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Canim prezervatif takmadan iliskiye girin ama icine bosalmasin cunku cift rahmin ravmir digeride dollenir yada cocuk olan rahim tekrardan dollenir ikisinede zarar doktor iliskiye girebilirsin dediyse icine bosalmadan iliskiye girin
Ben internette okudum prezartif zararlı diye doktor rahim kapalı sorun yok girebilir sin dedi ama korku var

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Ben internette okudum prezartif zararlı diye doktor rahim kapalı sorun yok girebilir sin dedi ama korku var
Cnim inttekilere pek guvenmeyin icine bosalmasin yeter cunku milyonda bir de olsa tekrardan hamile kalinabilir saten vajinayla rahim arasinda koruma var sen nekadar sey yaprsan yap bebege zarari olmaz prezervatif zararli olsa doktorlar alttan ultrasyona bakmaz cubuga prezervatif ve jel suruyorlar bakiyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar