Doğru söylüyorsun canim aramız soğuk kaldi eşimle oyuzden yazmak zorunda kaldim dr erkek uyanıyor sormaya bi kere sorduk sorun yok dedi bir daha bisey demedik rahim kapalı zaten cift rahimliyim bebek sağım da solda olan bide kizim var hamile kalınca ikiside kapalı mi acaba ben onu merak ettimCnim inttekilere pek guvenmeyin icine bosalmasin yeter cunku milyonda bir de olsa tekrardan hamile kalinabilir saten vajinayla rahim arasinda koruma var sen nekadar sey yaprsan yap bebege zarari olmaz prezervatif zararli olsa doktorlar alttan ultrasyona bakmaz cubuga prezervatif ve jel suruyorlar bakiyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tek rahim olanlar kadınlar var yada hic rahimi olmayıp hamile kalamayanlar benim de hamilelikte öğrendik cift yani iki tane ikiz olma ihtimali yüksek ve adet döneminde bi kadının hissettiği acıyı iki misli hissetmekÇift rahim de nasıl oluyor?.
Tek rahim olanlar kadınlar var yada hic rahimi olmayıp hamile kalamayanlar benim de hamilelikte öğrendik cift yani iki tane ikiz olma ihtimali yüksek ve adet döneminde bi kadının hissettiği acıyı iki misli hissetmekÇift rahim de nasıl oluyor?.
Aslinda rabbim iyi ki vermiş diyorsun cocuk istiyorsa rahimin birinde yumurta azsa diğerinde olma ihtimali yüksek oDoğru söylüyorsun canim aramız soğuk kaldi eşimle oyuzden yazmak zorunda kaldim dr erkek uyanıyor sormaya bi kere sorduk sorun yok dedi bir daha bisey demedik rahim kapalı zaten cift rahimliyim bebek sağım da solda olan bide kizim var hamile kalınca ikiside kapalı mi acaba ben onu merak ettim
Tek rahim olanlar kadınlar var yada hic rahimi olmayıp hamile kalamayanlar benim de hamilelikte öğrendik cift yani iki tane ikiz olma ihtimali yüksek ve adet döneminde bi kadının hissettiği acıyı iki misli hissetmek
Tek rahim olanlar kadınlar var yada hic rahimi olmayıp hamile kalamayanlar benim de hamilelikte öğrendik cift yani iki tane ikiz olma ihtimali yüksek ve adet döneminde bi kadının hissettiği acıyı iki misli hissetmek