Ben çok kötü hissetm
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 1 Temmuz 2021 #2 Yusuf Özgen' Alıntı: Ben çok kötü hissetm Genişletmek için tıkla ... Uyuşmadı mı
Y Yusuf Özgen Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 184 1 Temmuz 2021 #3 Şeydoşş' Alıntı: Uyuşmadı mı Genişletmek için tıkla ... Hayır ameliyat bittikten sonra uyuştu oda iş işten geçmişti
Şeydoşş' Alıntı: Uyuşmadı mı Genişletmek için tıkla ... Hayır ameliyat bittikten sonra uyuştu oda iş işten geçmişti
D Dilara ankun Kayıtlı Üye Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1 1 Temmuz 2021 #4 Yusuf Özgen' Alıntı: Ben çok kötü hissetm Genişletmek için tıkla ... Anında uyuşmuştu hiç hissetmedim 5 dakikada doğum olmuştu her hastane farklı şuan ikinci hamileliğim hiç korkum yok o konuda
Yusuf Özgen' Alıntı: Ben çok kötü hissetm Genişletmek için tıkla ... Anında uyuşmuştu hiç hissetmedim 5 dakikada doğum olmuştu her hastane farklı şuan ikinci hamileliğim hiç korkum yok o konuda
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 1 Temmuz 2021 #5 Yusuf Özgen' Alıntı: Hayır ameliyat bittikten sonra uyuştu oda iş işten geçmişti Genişletmek için tıkla ... Cani mi bunlar ya niye beklemediler uyuşmasını
Yusuf Özgen' Alıntı: Hayır ameliyat bittikten sonra uyuştu oda iş işten geçmişti Genişletmek için tıkla ... Cani mi bunlar ya niye beklemediler uyuşmasını
E Eslem Kayıtlı Üye Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 141 1 Temmuz 2021 #6 All Yusuf Özgen' Alıntı: Ben çok kötü hissetm Genişletmek için tıkla ... Allahim ya ne kadar vicdansizlar bunlar canım ben normal doğum yaptim şimdiden çok korkuyorum
All Yusuf Özgen' Alıntı: Ben çok kötü hissetm Genişletmek için tıkla ... Allahim ya ne kadar vicdansizlar bunlar canım ben normal doğum yaptim şimdiden çok korkuyorum
Y Yusuf Özgen Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 184 1 Temmuz 2021 #7 Şeydoşş' Alıntı: Cani mi bunlar ya niye beklemediler uyuşmasını Genişletmek için tıkla ... Dedi herkesin bünyesine gore uyuşma ama alakası yok bence hiç beklenmediler anestezi iğneyi vurur vurmaz ameliyata başladı
Şeydoşş' Alıntı: Cani mi bunlar ya niye beklemediler uyuşmasını Genişletmek için tıkla ... Dedi herkesin bünyesine gore uyuşma ama alakası yok bence hiç beklenmediler anestezi iğneyi vurur vurmaz ameliyata başladı
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 1 Temmuz 2021 #8 Yusuf Özgen' Alıntı: Hayır ameliyat bittikten sonra uyuştu oda iş işten geçmişti Genişletmek için tıkla ... Valla bende iğneyi belime vurdukları anda uyuştum sende neden öyle olmamış anlamadım
Yusuf Özgen' Alıntı: Hayır ameliyat bittikten sonra uyuştu oda iş işten geçmişti Genişletmek için tıkla ... Valla bende iğneyi belime vurdukları anda uyuştum sende neden öyle olmamış anlamadım
Y Yusuf Özgen Kayıtlı Üye Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 184 1 Temmuz 2021 #9 fadimemislina' Alıntı: Valla bende iğneyi belime vurdukları anda uyuştum sende neden öyle olmamış anlamadım Genişletmek için tıkla ... Bilmem ki
fadimemislina' Alıntı: Valla bende iğneyi belime vurdukları anda uyuştum sende neden öyle olmamış anlamadım Genişletmek için tıkla ... Bilmem ki
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 1 Temmuz 2021 #10 Yusuf Özgen' Alıntı: Dedi herkesin bünyesine gore uyuşma ama alakası yok bence hiç beklenmediler anestezi iğneyi vurur vurmaz ameliyata başladı Genişletmek için tıkla ... Bünyene göre hareket edecek o zaman yani doğum sancısı çeksen daha az acı duyarsın böyle bişey nasıl oluyor şikayet et bence
Yusuf Özgen' Alıntı: Dedi herkesin bünyesine gore uyuşma ama alakası yok bence hiç beklenmediler anestezi iğneyi vurur vurmaz ameliyata başladı Genişletmek için tıkla ... Bünyene göre hareket edecek o zaman yani doğum sancısı çeksen daha az acı duyarsın böyle bişey nasıl oluyor şikayet et bence