Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb arkadaşlar... ben 39+4 deyim henuz sancı görünmüyor ve bebeğimin kilosu 3900. Doktor böyle giderse sezeryan olması gerektiğini söyledi. 4 ve ustu normal doğum yapan var mı acaba aranızda iki turlu de korkuyorum.
Merhaba benim ilk gebeligimde 4800 doğum yaptım normal banada sezeryan dediler doktor değiştirdim ve sağlıklı doğum yaptım çok şükür sende korkma rabbim yolunu veriyor sağlıklı kucağına nasip etsin inşallah
Maşallah. Peki zor olmadı mı çok dikiş atılması mi bende normal doğum istiyorum gerçi benim doğuma daha çok var ama yinede korkuyorum. Nasıl geçti doğum ve sonrası
Mrb arkadaşlar... ben 39+4 deyim henuz sancı görünmüyor ve bebeğimin kilosu 3900. Doktor böyle giderse sezeryan olması gerektiğini söyledi. 4 ve ustu normal doğum yapan var mı acaba aranızda iki turlu de korkuyorum.
Başka doktora git canım bide ikinci görüş al. Ben 4 kilo yaptım doğumu oğlumun karnı çok geniş olduğu için epizyotomi oldu illaki ama normal doğurdum yani benim yengem 5200 doğurdu normal. Doğum komplikasyonundan çekindiği için öyle diyordur