İri bebek

• Konbuyu başlatan İmran bilgin
  • Toplam 29 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İmran bilgin tarafından oluşturulan İri bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,431 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İri bebek
Konbuyu başlatan İmran bilgin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حلمم

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en fazla normal doğum kaç kilo doğurdunuz benim doktorum Bebek iri doğumun Zor olur dedi şuan 36 + 6 günlüğum bebek 2 kilo 900 Gr 3 e yakın
4kilo ve normal doğum yaptım. Dr um demişti ki bu hafta doğurmazsan sezeryan olursun bebek iri 3900 görünüyo demişti. Ertesi gün sancım başladı ve doğum yaptım.

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en fazla normal doğum kaç kilo doğurdunuz benim doktorum Bebek iri doğumun Zor olur dedi şuan 36 + 6 günlüğum bebek 2 kilo 900 Gr 3 e yakın
Salı günü kontrolum vardi yanımdaki bayan ilk oglunu 4 kilo 850 gram normal dogurmus buda iriymis abisi gibi dedi zor olmadı mi dedim o an zordu ama kucağıma alınca geçti demişti ben sezeryanla doğum yaptım bilemiyorum ikinmak yada alttan dikiş ne kadar aci verir ama o kadar kilolu bebegi cikarwmazdim heralde 🤷

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Salı günü kontrolum vardi yanımdaki bayan ilk oglunu 4 kilo 850 gram normal dogurmus buda iriymis abisi gibi dedi zor olmadı mi dedim o an zordu ama kucağıma alınca geçti demişti ben sezeryanla doğum yaptım bilemiyorum ikinmak yada alttan dikiş ne kadar aci verir ama o kadar kilolu bebegi cikarwmazdim heralde 🤷
4.850 ne demek yahu. Kadın iyi dayanmış maşallah. Ben 4kiloyu çıkarana kadar çatır çatır çatladım resmen.

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
4.850 ne demek yahu. Kadın iyi dayanmış maşallah. Ben 4kiloyu çıkarana kadar çatır çatır çatladım resmen.
Valla oyle ben hic yapamazmisim ilk erken oldu sezeryan buda sezeryanla olucak en korktuğum şey suni sancı verip o kadar aci çektikten sonra sezeryanla doğuma alalim demeleriydi erken dogurunca nasil dogurdugumu bile anlamadim 🤷

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Valla oyle ben hic yapamazmisim ilk erken oldu sezeryan buda sezeryanla olucak en korktuğum şey suni sancı verip o kadar aci çektikten sonra sezeryanla doğuma alalim demeleriydi erken dogurunca nasil dogurdugumu bile anlamadim 🤷
Allah gönlünüze göre versin. Korktugunuza uğratmasın. Be de sezeryan olmaktan korkuyorum mesela.

Cylnayaz

Kayıtlı Üye
rank
Bnde ikinci sezaryanim olacak doktorum ilk başta geç döllenme olmuş diyip son adet tarihimi 2 hafta ileri kaydetti.
Yani son adet tarihime göre 37 haftalık hamileyim ama sistemde 35 çıkıyor ve 34 haftalık gittiğimde maşallh bebeğim 3200 Gr di ve bu bebek hiçte 34 haftalık gibi durmuyor dedi. 22 marta gün verdi. Erkeni oluyor geç mi kaliyorum kafam çok karıştı kızlar bilgisi olan yardım etsin. Sizce son adet tarihime göremi gitmeliyim yoksa doktorun kaydettiği tarihe göremi

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
35 haftalık 2.800 Dü canım. Şimdi 36 haftalık oldum kaç bilmiyorum kilosu 17sinde ögrenicem. Doktorum tam, tersine kilosu çok iyi zayıf olmasın böyle giderse 37. Haftalarda 3.200 kg göricez çok güzel dedi. Hiç bebegin iri flan demedi. Boyu normaline göre uzun boylu olucak kızın dedi o kadar :) ablam 4 kg yakın dogum yaptı ameliyathaneye girdi 5dk sonra dogum oldu. Kilosu bence iyi bebişinin.

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım belli olmaz benim 37 haftalıkken 3 kiloydu sonra kilo almadı neden almadığını sordum normal artık doğuma hazırlanıyor kilo almaz dedi 39+3 te 3 kilo100 gr doğdu

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Bnde ikinci sezaryanim olacak doktorum ilk başta geç döllenme olmuş diyip son adet tarihimi 2 hafta ileri kaydetti.
Yani son adet tarihime göre 37 haftalık hamileyim ama sistemde 35 çıkıyor ve 34 haftalık gittiğimde maşallh bebeğim 3200 Gr di ve bu bebek hiçte 34 haftalık gibi durmuyor dedi. 22 marta gün verdi. Erkeni oluyor geç mi kaliyorum kafam çok karıştı kızlar bilgisi olan yardım etsin. Sizce son adet tarihime göremi gitmeliyim yoksa doktorun kaydettiği tarihe göremi
Şuan yengemde aynı normlde 37 hstanede 35 denilyo dhaa dün gtti

Tüm sayfalar yüklendi.