Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 5kg doğmuşum, abim 6kg. Üstelik evde, normal doğum. Kuzenlerimden biri 6kg, diğeri 9kg doğdu hastanede normal doğum. Rekor. Ailemizde bebekler hep böyle büyük. Şimdi bebim bebeğim de büyük. Normal doğum düşünüyorum.
Kızlar en fazla normal doğum kaç kilo doğurdunuz benim doktorum Bebek iri doğumun Zor olur dedi şuan 36 + 6 günlüğum bebek 2 kilo 900 Gr 3 e yakın4 kilo 250 gram doğdu suni sancı ile 42 haftalik olmuştu aslinda iri bebek kendini daha cabuk itiyo geliyo ama kesin fazla oluyo dikişin onun dışında bir zorluğu imkansızlığı yok doğumun kolayı olmaz hepsi agrili olur inşallah sağlıkla kolaylikla alirsin kucagina inanmak başarmanin yarisi gercekten önce Allah'a sonra kendine güven her türlü doğurursun
Ben 5kg doğmuşum, abim 6kg. Üstelik evde, normal doğum. Kuzenlerimden biri 6kg, diğeri 9kg doğdu hastanede normal doğum. Rekor. Ailemizde bebekler hep böyle büyük. Şimdi bebim bebeğim de büyük. Normal doğum düşünüyorum.
32. Haftada 2.300 gramdi ayni seyleri soledi doktor hatta sut yumurta muzu yasaklamisti 4 gun sonra dogdu kizim iyiki haftasina gore iriymis dedi doguncada acik sezeryan olmak zorunda kaldim zbazen ser gorunnede hayir vardir