İri bebek

• Konbuyu başlatan İmran bilgin
  • Toplam 29 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İmran bilgin tarafından oluşturulan İri bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,436 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İri bebek
Konbuyu başlatan İmran bilgin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حلمم
D

Devler Ligi

Guest
Ben 5kg doğmuşum, abim 6kg. Üstelik evde, normal doğum. Kuzenlerimden biri 6kg, diğeri 9kg doğdu hastanede normal doğum. Rekor. Ailemizde bebekler hep böyle büyük. Şimdi bebim bebeğim de büyük. Normal doğum düşünüyorum.

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en fazla normal doğum kaç kilo doğurdunuz benim doktorum Bebek iri doğumun Zor olur dedi şuan 36 + 6 günlüğum bebek 2 kilo 900 Gr 3 e yakın4 kilo 250 gram doğdu suni sancı ile 42 haftalik olmuştu aslinda iri bebek kendini daha cabuk itiyo geliyo ama kesin fazla oluyo dikişin onun dışında bir zorluğu imkansızlığı yok doğumun kolayı olmaz hepsi agrili olur inşallah sağlıkla kolaylikla alirsin kucagina inanmak başarmanin yarisi gercekten önce Allah'a sonra kendine güven her türlü doğurursun :)

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en fazla normal doğum kaç kilo doğurdunuz benim doktorum Bebek iri doğumun Zor olur dedi şuan 36 + 6 günlüğum bebek 2 kilo 900 Gr 3 e yakın
Şeker var mı canım
Ondan mı iri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 5kg doğmuşum, abim 6kg. Üstelik evde, normal doğum. Kuzenlerimden biri 6kg, diğeri 9kg doğdu hastanede normal doğum. Rekor. Ailemizde bebekler hep böyle büyük. Şimdi bebim bebeğim de büyük. Normal doğum düşünüyorum.
9 kg muuuu

Zuleyha1

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en fazla normal doğum kaç kilo doğurdunuz benim doktorum Bebek iri doğumun Zor olur dedi şuan 36 + 6 günlüğum bebek 2 kilo 900 Gr 3 e yakın
32. Haftada 2.300 gramdi ayni seyleri soledi doktor hatta sut yumurta muzu yasaklamisti 4 gun sonra dogdu kizim iyiki haftasina gore iriymis dedi doguncada acik sezeryan olmak zorunda kaldim zbazen ser gorunnede hayir vardir

Tüm sayfalar yüklendi.