İri bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan İri bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,987 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İri bebek
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Bunu en iyi doktorun bilir canım ama bence bir doktorla da kalma ilk bebeğim 37+2 de 4 kg idi ben normal diye tutturdum doktorum da birşey demedi yirtigim ve kesigim çok oldu ameliyathaneye alıp bayıltıp da diktiler 40 gün oturamadm ben ve ikinci gebeligimde ilk gebeligimdeki dikişler aşağıdan sarktı ve bebeğim gene 4 kg 50 Gramdi doktor kesinlikle normal yaptırmam sezernyan olacaksın o dikişlerin tekrar yırtılır daha çok dikişin olur dedi sezeryan oldum ama iyiki de sezeryan olmuşum 1 günde ayağa kalktım kendi işimi kendim yaptım keşke ilkinde de doktorum sezeryan deseydi

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
Bugün tam 37+0 olduk doğum önerisi için ege üniversitesi hastanesine gittim şoka girdim kızım 4kilo olmuş iri bebek normal dogum olmaz sezeryan dediler kan hastalığım var onlarda normal doğum öneriyor iki hafta daha beklicez ne olacak bilmiyorm bebeği 4 yada 5kilo olup normal doğum yapan anneler var mı🤷
1 oğlum var 38. Haftada 3800 dü doktor artık meyve falan yeme kilo alıyor bebek dedi azalttım bende sürekli yrmek istiyordum 3600 doğum oldu yani az yiyerek kiloyu 200 gram düşürdük

Bugün tam 37+0 olduk doğum önerisi için ege üniversitesi hastanesine gittim şoka girdim kızım 4kilo olmuş iri bebek normal dogum olmaz sezeryan dediler kan hastalığım var onlarda normal doğum öneriyor iki hafta daha beklicez ne olacak bilmiyorm bebeği 4 yada 5kilo olup normal doğum yapan anneler var mı🤷
Oyyy maşallah tombişşşşş bebek en sevdiğim 🤩

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Çevremdekiler korkutacak bişey bulup söylüyor 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benm annemde 6kilo doğmuş rahmetli anneannem bayilmis 4gun kendine gelememiş eskiden tabi hep normal dogumlar varmış

Beni bekletiyorlar 4u geçer boşuna iki günde bir hastaneye gidicem kendileri de farkında ama prosedür işte😂😂
Çevre korkutmada bı numara 🤣

Slv

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimde sezeryan nedenim iri bebek olmasıydı doktorum 4 ü gecerse bu bebek sana suni bile vermicem direk sezeryana alacam dedi cat muayenesinde catin cok dar bu cocuk cikmaz ikinizden birine bisey olur dedi kii iyikide sezeryana almis bebegim cok asiri sis dogdu

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
1 oğlum var 38. Haftada 3800 dü doktor artık meyve falan yeme kilo alıyor bebek dedi azalttım bende sürekli yrmek istiyordum 3600 doğum oldu yani az yiyerek kiloyu 200 gram düşürdük
Bende öyle yapaym madem yediklerime dikkat edeyim gerçi doğru düzgün yiyemiyorum mide yanması sonra istifra etme çok yaşıyorum ama yinede yedikler bebise yaramış 😂🤭

Bende çok severdim doğum korkusuna kadar😂🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende öyle yapaym madem yediklerime dikkat edeyim gerçi doğru düzgün yiyemiyorum mide yanması sonra istifra etme çok yaşıyorum ama yinede yedikler bebise yaramış 😂🤭
Maşallah kuzum işte. Aslında güzel bir şey de şu doğum sıkıntısı olmasa birde senin minik kızın dünden raziymiş kilo almaya annesi 😂😂😍

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok severdim doğum korkusuna kadar
Çevre korkutmada bı numara 🤣
Hem korkuturlar hemde herşeye illa bı karışıp laf söylerler tersleyincede asabi olan biz oluruz
😂🤭

Canım benimde sezeryan nedenim iri bebek olmasıydı doktorum 4 ü gecerse bu bebek sana suni bile vermicem direk sezeryana alacam dedi cat muayenesinde catin cok dar bu cocuk cikmaz ikinizden birine bisey olur dedi kii iyikide sezeryana almis bebegim cok asiri sis dogdu
Benimde öyle olacak büyük ihtimal ama öncesinde bir iki hafta surundurecekler iki günde bir muayene🤷 Akhisar'da oturuyorum İzmir'de ailemin yanındayım hastane annemin evi mesafe uzak gel git aşırı zorlaniyorm yinede çok şükür ufacık detaya kadar ilgileniyorlar diğer hastane hiçbir şey demeden şans eseri yaşarım ölürüm umurlarinda olmadan doğuma alacaklardi burda saç teline kadar bakacaklar nerdeyse😂😂

Benimde öyle olacak büyük ihtimal ama öncesinde bir iki hafta surundurecekler iki günde bir muayene🤷 Akhisar'da oturuyorum İzmir'de ailemin yanındayım hastane annemin evi mesafe uzak gel git aşırı zorlaniyorm yinede çok şükür ufacık detaya kadar ilgileniyorlar diğer hastane hiçbir şey demeden şans eseri yaşarım ölürüm umurlarinda olmadan doğuma alacaklardi burda saç teline kadar bakacaklar nerdeyse😂😂
Maşallah kuzum işte. Aslında güzel bir şey de şu doğum sıkıntısı olmasa birde senin minik kızın dünden raziymiş kilo almaya annesi 😂😂😍
Öyle valla canım doğum zorlamasa havalara uçardim büyük olacak diye😂😂

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende çok severdim doğum korkusuna kadar

Hem korkuturlar hemde herşeye illa bı karışıp laf söylerler tersleyincede asabi olan biz oluruz
😂🤭

Öyle valla canım doğum zorlamasa havalara uçardim büyük olacak diye😂😂
Doğunca yine ucarsin annesi doğum aklına bile gelmez sonradan tonton tonton minik kız 😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.