İsdenmeyen hamilelik

• Konbuyu başlatan Asya 007
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asya 007 tarafından oluşturulan İsdenmeyen hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,736 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsdenmeyen hamilelik
Konbuyu başlatan Asya 007
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bir oglum var 2yas ikinci hamileliyim var 19hefdelik ve oglan hec isdemirem ilk gunen isdememisem cunki esimle bazi problemlerim var ayrilmaqi dusunurem bilmirem ne edim. Hec sevgi vere bilmirem bu dogacaq usaqa.
19 haftalik olmus canim yarilamissin hamileligi bu sureden sonra yapilcak bisey yok aldircak zamanida gecmissin Allah'ın gücüne gitmesin sağlık ki hayırlı evlat olsun inşallah doğduğunda gorunce dayanamazsin hele ilerleyen haftalarda teknelerini sert bir şekilde hissettiginde baslar yuregin yumusamaya allahim yuvana huzur dirlik birlik versin bende bir dönem ayrılmak istedim ama sonra toparladık iliskimizi ikinciye hamile kaldim şükür herşey yolunda Allah yardımcın olsun inşallah 🙏

DAWIT

Kayıtlı Üye
rank
Bir oglum var 2yas ikinci hamileliyim var 19hefdelik ve oglan hec isdemirem ilk gunen isdememisem cunki esimle bazi problemlerim var ayrilmaqi dusunurem bilmirem ne edim. Hec sevgi vere bilmirem bu dogacaq usaqa.
Canim benim su an istemeyen bilersin hele bi dogsun kucagina cok guzel olur hersey benim kocamda 3 cocugi istemiyorum aldircaksin die cok kavga etdi aldirmasan bosanirim dedi bosan dedim cocuklari senin icin deil kendim icin doguryorum dedim su an 4 bucuk aylik valla canindan cok sevyor sabah ise gitmeden once oper koklar opmesem isim ugruna gitmiyor deyer optugi zaman ugurly gun olyormus.herseyden cok sevyor.anlicagin sende seviceksin hayirli evlat budur 🥰🥰🥰 simsiki saril sev.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
O senin canın öyle düşünme şuan zaten hamilesin bide zor bir süreçten geçiyorsun o yüzden duyguların karışık hormonlar tavan malum 🤗 bebeğinden vazgeçme o senin bir parçan sana tutunmuş bir melek. Eşin olsa da olmasa da bebeğine bakabilecek güçte olduğunu düşünüyorum çünkü sen bir annesin. Unutma ha yanında olan iki yaşındaki oğlun ha karnında 19 haftalık büyümüş bir bebek hiçbir farkı yok. Yanındaki evladına kıyar mısın onu sevgisiz bırakır mısın ki karnındakine öyle düşünesin suan zor bir süreçten geçiyorsun böyle düşünme sebebin bu. Doğunca kucağına alınca kokusunu duyunca dünya bir yana evladın bir yana olacak yine unutma 🤗🤗 Allah yardımcın olsun inşallah

Yaşayan çeken bilir Allah yardımcın olsun ama istenmeyen gebelik deme Allah'ın verdiği can sağlıkla gelsin herşey düzelir Allah hayırlı bı kapı açar bı bebek o hamilelik çizgisini pozitif görmek için canını verecek kadınlar var sen sabret belkide o çocuklar hatırına öyle bı kapi açılır öyle çok mutlu olursun ki eşinle böyle yazdığına pişman olursun hormonların belkide böyle düşündürüyor seni
Benim kaynana da kocamı düşürmeye çalışmış ama şimdi bak o destek oluyo onlara ama yine de nankör yine de evlat sevgisi 0 yok demekki daha karnında sevmemiş işte😐

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Benim kaynana da kocamı düşürmeye çalışmış ama şimdi bak o destek oluyo onlara ama yine de nankör yine de evlat sevgisi 0 yok demekki daha karnında sevmemiş işte😐
Benm çocuğu olmayan bikac arkadaşım var benmde bı sene olmadı sonra iki düşük yaptım arka arkaya ömrümden ömür gitti smdi hergun şükür ediyorm kızım karnımda diye korkuyorum ultrasona bakıp ağlıyorum dört gözle dualarla bekliyorum arkadaşlarıma hamileyim bile derken günlerce çekindim çünkü evlat sahibi olamama onun acısı öyle zor ki insanda psikoloji kalmiyor o yüzden istenmeyen gebelik vs aklım hayalim almıyor can bu mucize rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benm çocuğu olmayan bikac arkadaşım var benmde bı sene olmadı sonra iki düşük yaptım arka arkaya ömrümden ömür gitti smdi hergun şükür ediyorm kızım karnımda diye korkuyorum ultrasona bakıp ağlıyorum dört gözle dualarla bekliyorum arkadaşlarıma hamileyim bile derken günlerce çekindim çünkü evlat sahibi olamama onun acısı öyle zor ki insanda psikoloji kalmiyor o yüzden istenmeyen gebelik vs aklım hayalim almıyor can bu mucize rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım seni de vakti zamanı gelince minnoş kızına kavuştursn inşallah😊 benimde 1 sene olmadı bebeğim o 1 sene çok zor geçti üstümdeki baskılar fln kötü günlerdi geçiyomu belki ama izi kalıyo işte😶

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım seni de vakti zamanı gelince minnoş kızına kavuştursn inşallah😊 benimde 1 sene olmadı bebeğim o 1 sene çok zor geçti üstümdeki baskılar fln kötü günlerdi geçiyomu belki ama izi kalıyo işte😶
Amin canım Allah razı olsun 😊🤲Ah ahh bende o seneyi unutamam içtiğim sudan yediğim yemekten yaptığım işten aldığım nefese kadar bebek mi var hamile misin neden olmuyor öyle çok saçma sapan insanlarla muhatap olmustum ki şimdi kendime kızıyorum boşuna takmışım😂😂

Amin canım Allah razı olsun 😊🤲Ah ahh bende o seneyi unutamam içtiğim sudan yediğim yemekten yaptığım işten aldığım nefese kadar bebek mi var hamile misin neden olmuyor öyle çok saçma sapan insanlarla muhatap olmustum ki şimdi kendime kızıyorum boşuna takmışım😂😂
Ya da boşuna muhatap etmişiz🙂🙂 benim eşimin ailesi yaptı canım dışardan kmse bilmediği için. 3.torun doğcak omkadr laf ettiler de neoldu ne yapıyolar torunları icin🤷‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.