Islaklık hissi

• Konbuyu başlatan Havvahs
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havvahs tarafından oluşturulan Islaklık hissi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 333 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Islaklık hissi
Konbuyu başlatan Havvahs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras
H

Havvahs

Guest
Merhaba ,6 haftalık hamileyim. Bugün aturdugum yerden kalkarken sol kasıkta ağrı ve ıslaklık hissettim bacağımda . Sonrasında kasıklarda hafif ağrı hissettim . Şuan bı ağrı ya da akıntım yok . Normal mi

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum o haftalar da bende de oluyordu batma ağrı hissi bebek yerleşiyor ondan oluyor ıslaklık daha suyu bile olmadığı için bebeğin çok erken. Büyük ihtimal o aralar idrar yoğunluğundan az bişey kaçmıştır gayet normal

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ,6 haftalık hamileyim. Bugün aturdugum yerden kalkarken sol kasıkta ağrı ve ıslaklık hissettim bacağımda . Sonrasında kasıklarda hafif ağrı hissettim . Şuan bı ağrı ya da akıntım yok . Normal mi
Gebeliğiniz yeni vücudunuz değişiyor rahminize yerleşiyor bebek hormonların etkisi ile akıntı yaşaman normal çok agrın sızın yada kanama kahverengi leke olmazsa korkmayın

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar