İstanbul’da yaşayanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan İstanbul’da yaşayanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 585 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı İstanbul’da yaşayanlar
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Beşiktaşta çalışan erkek kardeşim için nerelerden ev bakmamızı önerirsiniz? 15-20-22bin civarlarında

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Eskiden kiralar ne kadar ucuzdu şimdi rakamlara alisamiyoruz
Hiç sorma geçen sene 19bine girdi ama evi gör eve it bağlasan durmaz çelik kapısı bile yok şimdi de zam yaptılar bari yeni eve çıkayım dedi o da.Çatı aralarını ev diye 20 binden kiraya koymuşlar hapishane gibi yatak mutfak aynı yerde

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Hiç sorma geçen sene 19bine girdi ama evi gör eve it bağlasan durmaz çelik kapısı bile yok şimdi de zam yaptılar bari yeni eve çıkayım dedi o da.Çatı aralarını ev diye 20 binden kiraya koymuşlar hapishane gibi yatak mutfak aynı yerde
İstanbul'da evi olacakmış 🤣🤣 zengin olursun gerci burada aynı caniml Londra' çok pahali

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ay onu bulamadım da şuna bak insan elini zor yıkar bir de aylık kiraya bak
IMG_4240.jpeg

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neyyyy vicdanda kalmamış kimsede
İstanbul’u sevemedim ben hiç zaten Allah oradakilerin yardımcısı olsun

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ay onu bulamadım da şuna bak insan elini zor yıkar bir de aylık kiraya bakEkli dosyayı görüntüle 5447

İstanbul’u sevemedim ben hiç zaten Allah oradakilerin yardımcısı olsun
Doğrudur nişanlıyken ben de sahibinden'e bakıyordum tam da buna benzer bir ev vardı zahmet edip rutubet görünmesin diye evi boyamamıştı bile ev sahibi tuvalet banyo vasattı camlar kırık ne desen var kirası da 4 sene öncesinin 5 bini şu an yaşadığımız eve adam 4 bin kira istedi hiç bakmadık bile başka yere direkt tuttuk

Bu attığın ilandaki ev de rutubetli baksana balkon kapısının üstüne tek kat boya atılmış buna rapmen nemi kapatmamış çok belli tutulmaz bu paraya

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Doğrudur nişanlıyken ben de sahibinden'e bakıyordum tam da buna benzer bir ev vardı zahmet edip rutubet görünmesin diye evi boyamamıştı bile ev sahibi tuvalet banyo vasattı camlar kırık ne desen var kirası da 4 sene öncesinin 5 bini şu an yaşadığımız eve adam 4 bin kira istedi hiç bakmadık bile başka yere direkt tuttuk

Bu attığın ilandaki ev de rutubetli baksana balkon kapısının üstüne tek kat boya atılmış buna rapmen nemi kapatmamış çok belli tutulmaz bu paraya
Ben mutfaktan gözümü alamadığımdan hiç o kısmına bakmamışım 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar