Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varİstenmeyen tüylerinizi nasıl alıyorsunuz?
Rica ederim epilasyon aletin varsa onunlada alabilrsin aslında bak bı şimdi aklıma geldi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Özel bölgesinin neresine sürerse sürsün orada rahim var koltuk altı yada bacak bölgesi neyse ama vajinanın hiç bir yerine genelikte sürülmez zaten bebeğin olduğu kısım oradan başlıyor iç kısmından yani oda yenilenebilir olduğu için vücud az da olsa emiyor buda bebeğin kesesinde emilime ve hassaslığa yol açar. Bilmem anlatabildim mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet ya ayıptır söylmesi ben 27. Haftaya kadar eşime aldırdım ama sonra erken doğum riski olunca annemle beraber ankaraya gelmiştim annem ben alayım demişyi ama utanıp kendim ayna karşısında almıştım
Canm agda nasil yaptiryolar ya korkuyorum ben orasida hasas bölge acimiyormu insan canı gebelik boyu jilet kulandim evet ondan sonra lazer aldim kendim evde yapicam bebek olduqdan sonra
Canm agda nasil yaptiryolar ya korkuyorum ben orasida hasas bölge acimiyormu insan canı gebelik boyu jilet kulandim evet ondan sonra lazer aldim kendim evde yapicam bebek olduqdan sonra
Aslındq acıyor ama kıl kökü yumuşamaya başladıktan sonra acıma hissi olmuyor hatta aldırırkwn bir kere çekince uyuşma olduğu için diğer yapıştırdığı bantları hissetmiyorsun bile. Beniö evimde sıcak ağda var bazen öyle alıyorum
Kızlar doktorum lazeri önermiyor.Doğuma kadar yapmasan iyi olur dedi.Ama hassas olduğum için hiç bir şekilde kurtulamıyorum.3 ayım bittiğinde lazere gitmek istiyorum.Baya kıllandım özellikle bikini bölgem rahatsız oluyorum...Ne öneriyorsunuz?