Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar İzmir'de iyi bir doğum doktoru önerir misiniz daha 6 haftalık gebeyim doktorum sezaryen doğuma sıcak baktığını söyledi benimle biraz ürkek görmüş beni çok yeni
Merhaba kızlar İzmir'de iyi bir doğum doktoru önerir misiniz daha 6 haftalık gebeyim doktorum sezaryen doğuma sıcak baktığını söyledi benimle biraz ürkek görmüş beni çok yeni
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin , İzmir'in neresinde oturuyorsun ben Karabağlar'da oturuyordum. Devlet istersen Gaziemir Nevvar Salih Hastanesi'nde selen hoca var oraya gidiyordum o da hamile olduğu için orayı bıraktım ordaki emrah hocaya yönlendirmişti. gece acili yok gece doğum olmuyormuş Gaziemir nevvar salih hastanesinde söyliyim. ama seninki sezeryansa kendini öyle ayarlar yani orda yaptırabilirsin. Şimdi Özel Ege Yaşam Hastanesi'ne gidiyorum Op. Dr. Ulviyya mehdikhanlı ya çok iyi biri hastaları da çok doğum fiyatlari diğer hastanelere göre cok uygun