Kaaka da kan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yazgülü(semra) tarafından oluşturulan Kaaka da kan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,618 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaaka da kan
Konbuyu başlatan Yazgülü(semra)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 36 günlük olduk sabah asimiz yapıldı şimdi kakasinda sümüksü kan vardı üç ayrı yerde doktora attım sabah getirin dedi googleden araştırmaya korktum duramadim burdan yaziyorum ciddi birşey yoktur inşallah birde sürekli mide bulantısı var bulantı doğduğu günden beri var
Kuzum geçmiş olsun inşallah birşey yoktor çocuklarda bazen oluyor

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 36 günlük olduk sabah asimiz yapıldı şimdi kakasinda sümüksü kan vardı üç ayrı yerde doktora attım sabah getirin dedi googleden araştırmaya korktum duramadim burdan yaziyorum ciddi birşey yoktur inşallah birde sürekli mide bulantısı var bulantı doğduğu günden beri var
Kızım doğdu tam eve geçtik 3. Gün kakasinda yoğun kan vardı 1 gün boyunca sürdü korktuk akşama tekrar hastaneye döndük kendi kanımı anne kanı yuttuysa o mu diye yoğun bakıma aldılar diğer gün kan olmadı kakasinda ama 3 gün yoğun bakımda tuttular doktora kalsa çıkarmıyordu appt diye bı test vardı onu da kan yok artık diye doğru sonuç vermez dedi ama kan süreklilik arz etmediği için ve herhangi kanlarında enfeksiyon olmadığı için aldık minnosu çok şükür yani doğum da sezeryan olmuştum kan yutmuş o çıkmış sizinki yeni doğunca olmamış öncelik kısa sürede doktora götürün ben o sıra araştırmıstim süt alerjisi vs. Olunca da olabiliyor Allah korusun acil şifalar versin 💐

Tüm sayfalar yüklendi.