Kaaka da kan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yazgülü(semra) tarafından oluşturulan Kaaka da kan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,613 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaaka da kan
Konbuyu başlatan Yazgülü(semra)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızım doğdu tam eve geçtik 3. Gün kakasinda yoğun kan vardı 1 gün boyunca sürdü korktuk akşama tekrar hastaneye döndük kendi kanımı anne kanı yuttuysa o mu diye yoğun bakıma aldılar diğer gün kan olmadı kakasinda ama 3 gün yoğun bakımda tuttular doktora kalsa çıkarmıyordu appt diye bı test vardı onu da kan yok artık diye doğru sonuç vermez dedi ama kan süreklilik arz etmediği için ve herhangi kanlarında enfeksiyon olmadığı için aldık minnosu çok şükür yani doğum da sezeryan olmuştum kan yutmuş o çıkmış sizinki yeni doğunca olmamış öncelik kısa sürede doktora götürün ben o sıra araştırmıstim süt alerjisi vs. Olunca da olabiliyor Allah korusun acil şifalar versin 💐
Sağol canım Allahım sizin kuzuya da sağlıklı ömürler nasip etsin biz 36 günlük olduk ilkdefa bugün gördüm süt derken anne sütü mü yani birde mama veriyorum Aptamil günde iki defa baaklim inşallah birşey yoktur

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Sağol canım Allahım sizin kuzuya da sağlıklı ömürler nasip etsin biz 36 günlük olduk ilkdefa bugün gördüm süt derken anne sütü mü yani birde mama veriyorum Aptamil günde iki defa baaklim inşallah birşey yoktur
Sadece inek sütü degil cnm bazı bebeklerin inek sütü içeren tüm ürünlere alerjisi var süt tozundan tut yumurtaya kadar hiç bişey tüketmemen lazım

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım hepimize sağlık versin Rabbim korusun 🤲🏻 şimdi kusuyoda diyosun fışkırır tarzda ise reflude vardır oğlumda reflü vardi 6 ay kustu ek gıda da geçti şimdi kızımda kusuyor oğlum kadar olmasa da sürekli kıyafet yıkıyorum Aptamil bende kullandım şimdide kullanıyorum az da olsa kustugu için doymuyo Aptamil de anne sütü de alerjisi olabilir öyle bişey çıkarsa da korkma ona göre mamalar vs. Oluyor belli yasa ya da aya gelince de geçiyor inşallah hicbirseyi çıkmaz gönlünü ferah tut 🤲🏻💐

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 36 günlük olduk sabah asimiz yapıldı şimdi kakasinda sümüksü kan vardı üç ayrı yerde doktora attım sabah getirin dedi googleden araştırmaya korktum duramadim burdan yaziyorum ciddi birşey yoktur inşallah birde sürekli mide bulantısı var bulantı doğduğu günden beri var
Kan ve mukus varsa ya alerji yada enfeksiyon canim kaka tahlili yapılmadan bilinmez doktora mutlaka gotur

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 36 günlük olduk sabah asimiz yapıldı şimdi kakasinda sümüksü kan vardı üç ayrı yerde doktora attım sabah getirin dedi googleden araştırmaya korktum duramadim burdan yaziyorum ciddi birşey yoktur inşallah birde sürekli mide bulantısı var bulantı doğduğu günden beri va

Kızlar bugün 36 günlük olduk sabah asimiz yapıldı şimdi kakasinda sümüksü kan vardı üç ayrı yerde doktora attım sabah getirin dedi googleden araştırmaya korktum duramadim burdan yaziyorum ciddi birşey yoktur inşallah birde sürekli mide bulantısı var bulantı doğduğu günden beri var
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Allah'ım minnaka sağlıklar versin inşallah 🙏 Dualarımız miniklerle 🥰🥰 Rabbim yardımcın olsun

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Allah'ım minnaka sağlıklar versin inşallah 🙏 Dualarımız miniklerle 🥰🥰 Rabbim yardımcın olsun
Sagol canim cumartesi götürdüm tahliller temiz çıktı ultrason da temiz çıktı çok şükür doktor devam ederse getir dedi devam ediyo malesef birazdan tekrar gidecegiz

Çok geçmiş olsun canım

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.