Kabızlık+vajinada kan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hilal:) tarafından oluşturulan Kabızlık+vajinada kan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,980 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kabızlık+vajinada kan
Konbuyu başlatan Hilal:)
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler ve anne adayları. Kabızlıkta zorlamak vajinadan kan gelmesine neden olur mu? Bu durumu yaşayan var mı 20. Haftadan sonra
Geçmiş olsun cnm ben bi ara asıri kabız oldum çok zorlandım kan geldi makattan.. yani rahimden kan geldiğini sanmam cnm kabızlıktan dolayı.. kendini zorlama sakın daha sonra hemoroit çıkmasın sende.. doktora söyle ilaç verir rahat rahat çıkarsın.. ve kayısı tüket bol bol

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm ben bi ara asıri kabız oldum çok zorlandım kan geldi makattan.. yani rahimden kan geldiğini sanmam cnm kabızlıktan dolayı.. kendini zorlama sakın daha sonra hemoroit çıkmasın sende.. doktora söyle ilaç verir rahat rahat çıkarsın.. ve kayısı tüket bol bol
Teşekkürler :)

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler ve anne adayları. Kabızlıkta zorlamak vajinadan kan gelmesine neden olur mu? Bu durumu yaşayan var mı 20. Haftadan sonra
Canım vajinadan değil popodan geliyordur. Sen onu vajinadan geliyor zannediyorsun dur. Aç karnına zeytinyağı iç hakiki varsa. Yoksa kayısı kuru ye. Sonrada komposto iç erik kayısı vişne iyi gelir. Sıvı şeyler yemeye ve duzenli yemeye dikkat et

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Canım vajinadan değil popodan geliyordur. Sen onu vajinadan geliyor zannediyorsun dur. Aç karnına zeytinyağı iç hakiki varsa. Yoksa kayısı kuru ye. Sonrada komposto iç erik kayısı vişne iyi gelir. Sıvı şeyler yemeye ve duzenli yemeye dikkat et
Yok vajinadanmış :) ama kontrollerimi oldum sorun yokmuş. Teşekkürler :)

Tüm sayfalar yüklendi.