Kabızlıktan kurtulamıyorum bebeğimi hissedemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Panikbiranne tarafından oluşturulan Kabızlıktan kurtulamıyorum bebeğimi hissedemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 835 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kabızlıktan kurtulamıyorum bebeğimi hissedemiyorum
Konbuyu başlatan Panikbiranne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ciçiş örgüler

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlarrr geçmeyen bir kabızlığım var günlerdir buda şişkinlik ve hazımsızlık yapıyor karnım taş gibi ne sağıma ve soluma dönüp uzanamaz oldum ağrı yapıyor bebeğimide 3 gündür pek hissetmiyorum bu şişkinlik hazımsızlık ve kabızlık bebeği de mi etkiledi hareketleri çook azaldı yok gibi nerdeyse :((((
Canim bol ilik su ic sivi tuket kac haftaliksin korkma kabizlikdan bisey olmaz sadece siskinlikden sen bebegi hissedemiyosundir belki yuruyus yap sebze ye ciğken yıka baktin olmuyo dupalac var surup veriyo doktor gebelere bi iki gun kullan rahatlarsin tabiki oncesinde doktoruna da danış 😘

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım geçen hafta çok hareketli olan bebek bu hafta hiç değil çok az hareket ediyor anlamadım gitti bende kabızlığa ve şişkinliğe bağladım bariz bir azalma var çünkü hareketlerde bazı haftalarda böyle durgunlaştıkları oluyor mu acaba ? Ama yinede geçen haftada kıpır kıpır hallerine bakınca insan şaşırıyor o bebek bu bebek mi diye :/
Ya ewet bazı haftalar azalıyor hareketleri ama bu kabızlıkla alakalı depik cnm. Saglık ocagına da gidebilirsin kalpatısı dinlemek için için rahat eder. Kabızlıgınfa caresine bakmanlazım yoksa basur olursun. Hamilrlikte basur olan çok cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar