7ay 4 günlük canım Güzel 7 ay girdik
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 25 Ekim 2021 #11 Hiva' Alıntı: 7ay 4 günlük canım Genişletmek için tıkla ... Güzel 7 ay girdik
H Hiva Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 65 25 Ekim 2021 #12 Sıbelmamı' Alıntı: Güzel 7 ay girdik Genişletmek için tıkla ... Aynen canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sıbelmamı' Alıntı: Güzel 7 ay girdik Genişletmek için tıkla ... Aynen canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 25 Ekim 2021 #13 Hiva' Alıntı: Aynen canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz inşallah canm benim saglıkla mutlulukla kucaklarımızı alalım
Hiva' Alıntı: Aynen canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Cümlemiz inşallah canm benim saglıkla mutlulukla kucaklarımızı alalım
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 25 Ekim 2021 #14 Karbeyazz' Alıntı: 18+5 haftalik gebelik kac aylik olmus oluyorum . Kafam cok karisti degisik degsiik cikiyo googleden anlamadim aydinlatirmisiniz... Genişletmek için tıkla ... Canım son adet tarihin hangi günse ondan hesapla.Ben öyle yapıyorum.o günden bir dahakii ayın o gününe bir ay sayıyorum.
Karbeyazz' Alıntı: 18+5 haftalik gebelik kac aylik olmus oluyorum . Kafam cok karisti degisik degsiik cikiyo googleden anlamadim aydinlatirmisiniz... Genişletmek için tıkla ... Canım son adet tarihin hangi günse ondan hesapla.Ben öyle yapıyorum.o günden bir dahakii ayın o gününe bir ay sayıyorum.