Sorum var Kaç çocuk olması normaldir.

• Konbuyu başlatan cocugum oluyor
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde cocugum oluyor tarafından oluşturulan Kaç çocuk olması normaldir. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 898 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç çocuk olması normaldir.
Konbuyu başlatan cocugum oluyor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar herkese kaç çocuk olması normaldir.
Şu şartlara bakılırsa maddi ve manevi olsrak bir diye düşünüyoeum tabi her evladın yeri bambaşka ama bu ekonomik koşullarda hem çocuk büyürmek hem pis insanlardan koruyup yetiştirmeye çalışmak çok zahmetli bir iş rabbim yardımcımız olsun

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Şu şartlara bakılırsa maddi ve manevi olsrak bir diye düşünüyoeum tabi her evladın yeri bambaşka ama bu ekonomik koşullarda hem çocuk büyürmek hem pis insanlardan koruyup yetiştirmeye çalışmak çok zahmetli bir iş rabbim yardımcımız olsun
Aminn valla öyle malesef yemin ederim kızım 6 yaşında korkudan dışarıya bile çıkartamıyorum

S

S m

Guest
Bana göre de 1ya da iki gayet normal çünkü derler çocuk rızkiyla gelir elbet öyledir ama hayat ekonomisi var çevre kirliliği çok var bi çok ebebeyini görüyorum diyorlar ki biz çocuğu 13 14 yaşına kadar tutabiliyoruz sonradan tutamiyoruz yanlış arkadaş ortamı oluyor ve çocuğun ister istemez hem ailesini hem kendini yoruyor bu yüzden bence birle iki gayet normal

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben çocukları bırak işe giderken akşam gelirken üstümde biber gazı ve bıçak taşıyorum cezalar caydırıvı değil malesef bende canımı yolda bulmadım kendi kendimi böyle koruyorum
İşte diyorum ya dünya bozulmuş kimin ne yapacağı beli deyil Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.